Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg!

  • Camper Homie

SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg!

Met 6 vestigingen is er altijd een SnowWorld bij jou in de buurt! Dat is de slogan van deze indoor skihal gigant. Dit pakt SnowWorld de komende weken even anders aan. In de maand november geven zij een heuse, duurzame, skisafari weg met een camper!

Jij als winnaar hebt deze geheel uitgeruste camper vijf dagen en nachten tot je beschikking, inclusief dagpas voor alle locaties. Zo kan je op (be)zoek naar de ‘’Big Five’’ in eigen land! Jouw sustainable roadtrip gaat langs de vijf indoorski (SnowWorld) locaties welke Nederland rijk is. Te weten Amsterdam, Zoetermeer, Rucphen, Terneuzen en Landgraaf. Zo kom je alvast in winterse sferen en kun je na je bakje koffie vanuit je rijdende hostel, zo de piste op.

 

SnowWorld skisafari

 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de ‘’Big Five’’ te bezoeken en deze bijzondere ervaring met je eigen busje, camper of caravan mee te maken! Voor deze fanatiekelingen hebben ze per vestiging speciale camperplekken geselecteerd. Ben je niet zo’n avonturier en houd je van meer luxe? Laat jezelf in de watten leggen in het SnowWorld Alpine hotel in Landgraaf!

 

SnowWorld Skisfai

SnowWorld heeft als organisatie duurzaamheid hoog op de prioriteiten lijst staan en compenseert daarom de eerste 1000 gereden kilometers van deze camper aan CO2 uitstoot via CamperHomie!

Daarnaast hebben verschillende vestigingen van SnowWorld al elektrische sneeuwscooters rijden, zonnepanelen op dak en led verlichting. SnowWorld is bezig om een Green Key certificering te behalen. Dit is hét duurzaamheidskeurmerk voor in de toeristische en recreatieve branche.

Wil je mee doen aan deze te gekke actie? Kijk dan snel op de SnowWorld site voor meer informatie.

Photo credits; SnowWorld NV

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.