Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

10 onmisbare camper accessoires

  • Camper Homie

10 onmisbare camper accessoires

Beeld je even in, je hebt nog maar één dag om in te pakken en dan ga je ein-de-lijk met de hele familie met de camper op vakantie. De meeste spullen zijn gepakt, maar toch twijfel je of je alles wel hebt meegenomen. No worries, we get you! Gelukkig is er dit handige lijstje. Zie het als jouw camperchecklist die je altijd kunt raadplegen voordat je de deur thuis achter je dichttrekt en op pad gaat. Wij hebben de 10 camper accessoires op een rij gezet die ab-so-luut onmisbaar zijn voor jouw campertrip.

Note 1: We weten veel over campers, maar niet alles! Mis je dus iets op dit lijstje? Laat het vooral weten in de reacties hieronder. Feel free to share!

Note 2: wist je dat je op ons camper forum ook heel veel tips en tricks kunt lezen? Neem er vooral eens een kijkje!

Dít zijn de 10 onmisbare camper accessoires

1. CEE verlengkabel

Na een lange reis naar je vakantiebestemming wil je natuurlijk heerlijk kunnen genieten van het camperleven op de camping. Een CEE verlengkabel die je voorziet van elektriciteit is dan ook een musthave als je ook ’s avonds wilt genieten van een leuk boek of tijdschrift. Elektriciteit überhaupt is natuurlijk sowieso erg handig.

Extra cool: in onze shop kun je een CEE verlengkabel met een lengte van 10 meter kopen.

2. Een scherp mes

Een scherp mes komt altijd van pas. Om dingen open te maken, stokbrood open te snijden, takken af te hakken, een stuk touw af te ‘zagen’, tyraps ‘af te knippen’ en nog heel veel meer.

3. Extra haringen

Extra haringen komen altijd van pas. De voortent of luifel kun je er stevig mee vastzetten. En die paar extra haringen zijn heel handig als er storm op komst is en je de boel toch even stevig vast wilt zetten.

4. Een bezem

Eerlijk is eerlijk, als je twee of drie weken met de camper op pad gaat, kan het in de camper een behoorlijke bende worden. Denk aan strandzand, blaadjes dat soort dingen. Een bezem is dan je grootste vriend! Haal om de paar dagen de bezem er even doorheen en je tijdelijke ‘huisje’ ziet er weer helemaal spik en span uit.

5. Sfeervolle lampjes!

Hoe romantisch is het als de zon net onder is en je jouw camper mooi kunt versieren met prachtige lampjes? De lampjes zorgen niet alleen voor een beetje licht, zodat je bijvoorbeeld kunt lezen. Maar het ziet er vooral heel sfeervol uit! Feestverlichting is ook een must have voor aan de voortent.

camper accessoires
Hoe leuk zien deze lampjes er uit?

6. Een rol tape

Geloof ons, een rol ducktape is eigenlijk in iedere situatie onmisbaar.

7. Campinglamp

Ondanks dat je elektriciteit binnen in de camper hebt, is een campinglampje heel handig om te hebben. Tegenwoordig zijn ze er in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een lamp op batterijen een gloeilamp of een led-lamp.

8. Een digitale bandenspanningsmeter

Geen gedoe en gewroet meer om de bandenspanning te controleren. Vanaf nu kun je dit heel eenvoudig doen met, jawel, een digitale bandenspanningsmeter! Snel en efficiënt en binnen een mum van tijd gepiept.

Tip: in onze shop vind je ook een digitale bandenspanningsmeter die je gelijk online kunt kopen!

9. Sanitaire (eco) vloeistof

Voor kleine of grote boodschappen: sanitaire (eco) vloeistof is absoluut handig om mee te nemen. Het verfrist en het zorgt voor een verfrissend luchtje.

10. Oprijblokken

Sta je met de camper op oneven terrein? Gebruik dan stevige oprijblokken. De meeste klassieke blokken (vaak rond de 30 euro) kunnen een hoogteverschil tot een centimeter of 10 overbruggen. Tegenwoordig heb je ook ronde oprijblokken (rond de 33 euro). Op deze blokken kun je gemakkelijk oprijden, omdat ze geen treden hebben. Hierdoor ontzie je de banden!

Wat zijn jouw absolute musthaves als je op pad gaat met de camper?

7 reacties op “10 onmisbare camper accessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.