Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

10 onmisbare camperaccessoires

  • CamperHomie

10 onmisbare camperaccessoires

Beeld je even in, je hebt nog maar één dag om in te pakken en dan ga je ein-de-lijk met de hele familie met de camper op vakantie. De meeste spullen zijn gepakt, maar toch twijfel je of je alles wel hebt meegenomen. No worries, we get you! Gelukkig is er dit handige lijstje. Zie het als jouw camperchecklist die je altijd kunt raadplegen voordat je de deur thuis achter je dichttrekt en op pad gaat. Wij hebben de 10 camperaccessoires op een rij gezet die ab-so-luut onmisbaar zijn voor jouw campertrip.

Note 1: We weten veel over campers, maar niet alles! Mis je dus iets op dit lijstje? Laat het vooral weten in de reacties hieronder. Feel free to share!

Note 2: wist je dat je op ons camper forum ook heel veel tips en tricks kunt lezen? Neem er vooral eens een kijkje!

Dít zijn de 10 onmisbare camperaccessoires

1. CEE-verlengkabel

Na een lange reis naar je vakantiebestemming wil je natuurlijk heerlijk kunnen genieten van het camperleven op de camping. Een CEE verlengkabel die je voorziet van elektriciteit is dan ook een musthave als je ook ‘s avonds wilt genieten van een leuk boek of tijdschrift. Elektriciteit überhaupt is natuurlijk sowieso erg handig.

2. CamperHomie kampeerbeker

Je verdient een beker als je al bewuster op reis gaat. Laten wij nou een passend product hiervoor hebben in onze shop. 4 verschillende designs in kleur, zwart/wit of gepersonaliseerd. Heerlijk om de dag met een kop koffie of thee in stijl te beginnen. De beker is super licht, duurzaam en gaan het langst mee als je ze met de hand afwast.  Wij zijn voor minder plastic, jij ook? Direct bestellen doe je hier.

3Een warm kleed voor de koude avonden.

De native plaids van Alpaca Loca zijn echte eyecatchers in jouw camper. Handgeweven en gemaakt van pure alpacawol gemixt met katoen, waardoor de stof extra stevig aanvoelt. De plaid is omkeerbaar en heeft aan beide kanten een sprekende print, zodat je kunt blijven afwisselen.Dit kleed is van alpacawol, je weet wel van die schattige beesten, ook zij doen graag de jas uit waar ze dan een heerlijk kleed of sjaal van kunnen maken. We waren op zoek naar warmte, nou die hebben we gevonden!

Wist je dat Alpaca wol een natuurlijke, super zachte stof is en vele voordelen kent ten opzichte van schaapswol of kasjmier?

Kijk hier of jouw kleur er tussen zit?

Alpaca Loca plaid

 

4. Een bezem

Eerlijk is eerlijk, als je twee of drie weken met de camper op pad gaat, kan het in de camper een behoorlijke bende worden. Denk aan strandzand, blaadjes dat soort dingen. Een bezem is dan je grootste vriend! Haal om de paar dagen de bezem er even doorheen en je tijdelijke ‘huisje’ ziet er weer helemaal spik en span uit.

5. Sfeervolle lampjes!

Hoe romantisch is het als de zon net onder is en je jouw camper mooi kunt versieren met prachtige lampjes? De lampjes zorgen niet alleen voor een beetje licht, zodat je bijvoorbeeld kunt lezen. Maar het ziet er vooral heel sfeervol uit! Feestverlichting is ook een must have voor aan de voortent.

camper accessoires
Hoe leuk zien deze lampjes er uit?

6. Een rol tape

Geloof ons, een rol ductape is eigenlijk in iedere situatie onmisbaar.

 

7. Campinglamp

Ondanks dat je elektriciteit binnen in de camper hebt, is een campinglampje heel handig om te hebben. Tegenwoordig zijn ze er in diverse soorten en maten. Denk bijvoorbeeld aan een lamp op batterijen een gloeilamp of een led-lamp. Wij zijn fan van de Marka kampeerlamp. Te gebruiken als zaklantaarn of als tafellamp.

 

 

8. Een digitale bandenspanningsmeter

Geen gedoe en gewroet meer om de bandenspanning te controleren. Vanaf nu kun je dit heel eenvoudig doen met, jawel, een digitale bandenspanningsmeter! Snel en efficiënt en binnen een mum van tijd gepiept.

Tip: in onze shop vind je ook een digitale bandenspanningsmeter die je gelijk online kunt kopen!

9. Sanitaire (eco) vloeistof

Voor kleine of grote boodschappen: sanitaire (eco) vloeistof is absoluut handig om mee te nemen. Het verfrist en het zorgt voor een verfrissend luchtje.

10. Oprijblokken

Sta je met de camper op oneven terrein? Gebruik dan stevige oprijblokken. De meeste klassieke blokken (vaak rond de 30 euro) kunnen een hoogteverschil tot een centimeter of 10 overbruggen. Tegenwoordig heb je ook ronde oprijblokken (rond de 33 euro). Op deze blokken kun je gemakkelijk oprijden, omdat ze geen treden hebben. Hierdoor ontzie je de banden!

 

Nog drie extra tips;

 

1 Camper glas en interieurreiniger, shine bright at the campsite. De Camper glas en interieurreiniger werkt snel en streeploos bij het reinigen van alle wasbare oppervlakten zoals glas, spiegels, interieur, hoogglas etc. Het product laat geen waas achter is zeer zuinig in gebruik, namelijk 1 spray voor één vierkante meter en er is geen water nodig.

Het product verwijdert vingerafdrukken, strepen en algemene vervuiling op alle bovengenoemde oppervlaktes. Hoe fijn en veilig wanneer jij alles kunt zien tijdens jouw roadtrip!

 

Let op: Voor het beste resultaat is een microvezeldoek de held.

 

2Camper vol – A4 poster

Wil je de muur in de camper iets op leuken? Deze unieke poster is een must have voor in de camper. Zeg nou zelf, je wordt toch helemaal blij van deze tekst?

Alleen verkrijgbaar bij ons in de shop.

 

3. Hoe hip is dit item? Deze duurzame rugzak is gemaakt van de grondstof van gewassen papier. De pulp van natuurlijke vezels wordt gerecycled en bevat geen schadelijke stoffen. Het product heeft de stijfvastheid kraftpapier en kan zelfs op lage temperatuur gewassen worden. Je vind dit item en nog meer sustainable travel bags in onze shop.

 

11 reacties op “10 onmisbare camperaccessoires

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.