Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Over ons

BRAND STORY – Inspireren – Verduurzamen- Verbinden

Samen ondernemen en de duurzame campernewbie inspireren is ons idee. Wij vinden dat duurzaam kamperen belangrijk is. Met ons platform willen we graag de bewuste kampeerder verbinden en inspireren. Bij ons vind je de tips en tricks voor en door ‘ Homies’. Tevens willen we een podium bieden voor nieuwe duurzame kampeerinitiatieven, kom maar op!

Twee zussen willen het verschil maken om de duurzame kant van het ‘ Vanlife’ te belichten. Zij vinden dat bedrijven een positieve bijdrage zouden moeten leveren aan de samenleving en de planeet. De sociale en duurzame missie van het bedrijf hoort centraal te staan, dit is het ondernemen van nu.

Wat begonnen is als een hobby is uitgegroeid tot een succesvol merk.

VISIE
CamperHomie is een camperplatform die vrij kamperen op een moderne, frisse, ecologische manier behandelt. Voor zowel voorbereiding als onderweg als bestemming kan je bij ons terecht. Waar ook ruimte is voor community-input en uitwisseling. Daarbij staat plezier in het werk voorop.

MISSIE
Adventures are calling – so is nature!
Samen stap voor stap de wereld een beetje groener maken is de missie van CamperHomie.
Én jij kan ons daarbij helpen. Middels een makkelijke tool gaan we samen CO2 compenseren.

Sharing is caring. In de duurzame kant van ons bedrijf werken we samen met een aantal Homies die elkaar een warm hart toedragen. Hier worden onze Homies een voor een voorgesteld.

Super trots!

Foto credits: Timo Reiziger

GEROEMD IN DE MEDIA

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden