Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Kamperen App

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 29 oktober 2020 om 10:24

Kamperen App

CamperHomie

Alle Natuurkampeerterreinen van Nederland op je smartphone
Met de Kamperen app kun je gemakkelijk zoeken naar Natuurkampeerterreinen bij je in de buurt. Faciliteiten, tarieven, foto’s: alles staat erbij. Handig voor als je onderweg bent! De app is gratis te downloaden voor iPhones en Androidtoestellen uit de App Store en de Google Play Store.

Let op: deze app werkt alleen wanneer je beschikking hebt over een internetverbinding (via WiFi of mobiele data). Wanneer je wilt zoeken op terreinen ‘dichtbij’, zet dan de ‘locatievoorzieningen’ aan op je telefoon.

De Natuurkampeerkaart blijft uiteraard verplicht op de terreinen en is te bestellen op de website van Natuurkampeerterreinen, al dan niet met Het Groene Boekje.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden