Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

15 x onmisbaar tijdens de reis met de camper(bus)

  • CamperHomie

15 x onmisbaar tijdens de reis met de camper(bus)

De langverwachte vakantie staat voor de deur! Maar eerst nog: je werk afronden, wasjes draaien, opruimen, boodschappen doen voor onderweg en natuurlijk: het inpakken van de camper(bus)! Je vraagt je af wat je dit jaar weer nodig hebt, wat vorig jaar aan vervanging toe was en misschien is er nog wel iets handigs wat je nog niet had. CamperHomie heeft 15 x onmisbaar tijdens de reis met de camper(bus) voor je op een rij gezet.

1. Bo- trail waslijn

Je kunt hem super klein oprollen. Dankzij het speciale kliksysteem hang je hem overal op, en je hebt zelfs geen wasknijpers nodig. Perfect om je handdoek overheen te gooien, je bikini aan te drogen of je handwasje aan je camper op te hangen.

voor € 5,95 verkrijgbaar bij kampeerwereld

2. CamperHomie kampeerbeker

Je verdient een beker als je al bewuster op reis gaat. Laten wij nou een passend product hiervoor hebben in onze shop. 4 verschillende designs in kleur, zwart/wit of gepersonaliseerd. Heerlijk om de dag met een kop koffie of thee in stijl te beginnen. De beker is super licht, duurzaam en gaan het langst mee als je ze met de hand afwast.  Wij zijn voor minder plastic, jij ook? Direct bestellen doe je hier.

 

3. Pacsafe Coversafe S25 Anti-diefstal Tasje

Je hebt de camper(bus) geparkeerd en je wilt op pad! De Pacsafe Coversafe S25 is een klein anti-diefstal tasje ontwikkeld voor vrouwen. Het tasje kun je via het zachte bandje aan de zijkant of voorkant van je bh bevestigen. Zo kun je jouw bankpassen of contant geld op een veilige manier opbergen op een plek waar niemand bij kan en die vrijwel onzichtbaar is. Dankzij de drukknoop kun je toch gemakkelijk bij je spullen.

Super makkelijk en verkrijgbaar via kampeerwereld.nl

4. Stoel om op te zitten of een bed om buiten op te liggen

Op bestemming aangekomen wil je je hangmat of stoel voor je camper(bus) uitflappen en in de relaxmodus! Maar welke wil je nu? Je kunt naar een winkel in de buurt om wat leuks uit te kiezen. De grote ketens hebben regelmatig aanbiedingen welke je mee kunt pakken.

Deze kun je ook vanuit je luie stoel bestellen via kampeermeubelen

5. Herbruikbare zakjes

Deze te gekke hersluitbare zakjes de Zipper Bags van Kikkerland kun je voor van alles gebruiken. De Zipper Bags zijn voorzien van een print van een ouderwetse weckpot ( Mason Jar ). Super leuk om eten in de doen of vul ze bijvoorbeeld met snoepjes en zet ze in je keuken van je camper(bus).

6. Huawei E5885Ls-93a – Mobiler Hotspot – 4G LTE

Wat een geweldig ding. Het was even kijken hoe je met de Mobiler Hotspot daadwerkelijk op het juiste netwerk kwam, maar uiteindelijk lukt dit via de app en niet op de telefoon zelf. De batterij gaat echt enorm lang mee, wel twee dagen. Je kan er twee telefoons en een laptop er op draaien.

Tipje; zet het ‘s Nachts wel uit. Daarnaast is hij klein en handzaam. Huawei E5885Ls-93a – Mobiler Hotspot – 4G LTE

7. Relaxte hanger

Als je op bestemming bent en je hangt deze hangmat tussen de bomen of aan een paar palen, dan heb je een heerlijke relaxplek! Boekje mee en het enige wat jij hoeft te doen is proberen om niet te bewegen!

hangmat Decathlon

8.The North Face Borealis Classic 15 “ TNF Black / Asphalt Grey 29L

The North Face Borealis Classic 15 inch is een comfortabele rugzak geschikt voor dagelijks gebruik. De schouderbanden zijn gemaakt van een combinatie van rubber en schuim. Dat vermindert de druk op je schouders. Je neemt je laptop mee op reis in het gewatteerde, 15 inch laptopvak. Met 29 liter inhoud is daarnaast ook nog plek voor wat boeken. Je stopt je pennen en potloden in de speciale aparte vakjes. Zo berg je je spullen overzichtelijk op en hoef je nooit lang te zoeken. Handig want zoveel ruimte is er in de camper(bus) niet.

The Nordface backpack

 

9. Bialetti Percolator Moka Express 6 kops – 300ml

Je wordt wakker in je rollend hotel en waar heb je zin in? Ja in een heerlijk bakkie koffie. Bialetti heeft én design én jij maakt de lekkerste koffie!

perculator

10. Plaid voor koude avonden

Een fijn katoenen plaid met een visgraatmotief en franjes. Stylish voor op de bank of jouw kampeermiddel. Tijdens een zwoele zomeravond is deze deken onmisbaar. Ga je deze zomer kamperen met de tent of caravan of camper? Zet deze accessoire dan op de inpaklijst. Wat zijn jouw absolute musthaves als je op pad gaat met de camper?

Plaid-visgraat zeegroen

11. Een verbanddoos toerist van ProPlus

Een verbandtrommel kan natuurlijk niet ontbreken in de camper of in je kampeeruitrusting.

In de Verbanddoos Toerist van ProPlus vind je de volgende artikelen:
• 1 x Steriel gaaskompres 1/16
• 1 x Pakje watten à 10 gram
• 1 x Elastisch windsel 4m x 4cm
• 1 x Elastisch windsel 4m x 6cm
• 2 x Wegwerp latex handschoenen
• 5 x Pleisterstrips 1,9cm x 7,2cm
• 3 x Deppers

€ 6,99 bij kampeerwereld.nl 

12. Campingaz Bleuet Micro Plus Campingkooktoestel – 1-pits – 1300 Watt

Compacte 1-pits kookbrander
– Werkt op de wereldwijd verkrijgbare cartouches CV300 plus en CV470 plus
– Met een regelbare vlam
– Capaciteit van de gasbrander: 1300 Watt
– Gewicht: 180 gram

Deze en nog meer stoere BBQ opties vind je bij BBQ en meer.

13. Omia oven

Wat zeker onmisbaar is tijdens je camper(bus) reis is deze Omnia oven. Hiermee bak je brood, zuurkoolschotel, cake, kippenpootjes, ontbijtkoek en vruchtenbrood. Het kan op een klein gaspitje of op een ouderwets petroleumstelletje. En nee, de baksels hebben dan niet de geur of smaak van lampolie of petroleum, dus ideaal.

https://www.instagram.com/p/CAf-3P7p9_O/

Deze en nog meer stoere BBQ opties vind je bij BBQ en meer.

14. Katoenen tas of nettasjes, makkelijk voor op de markt.

Net tasjes zijn in het dagelijks leven bijna onmisbaar geworden, en inmiddels ook op reis. Het is gemakkelijk weg te frommelen en zo te pakken op de plek van bestemming voor boodschappen, als strandtas of om vuile was in te doen.

15. WakaWaka Power+ Outdoor Solar Powerbank – Zwart (new)

De waka waka is een fantastische aankoop. Hij is licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen in een jaszak. Geeft heel veel licht en er zitten meerdere standen op, van fel tot zwak. Je kunt je mobiel er ook mee op laden. Wij worden blij van zonne- energie!

Waka waka outdoor powerbank

Wil je meer weten over het reizen met de camper? Lees dan gerust al onze blogs voordat je op reis gaat.

Heb jij een tip voor ons welk artikel naast bovengenoemde artikelen ook onmisbaar is? Laat het ons weten via een reactie onder dit blog.

Photo header; Nick baker Unsplash

8 reacties op “15 x onmisbaar tijdens de reis met de camper(bus)

  • Wanneer de waka waka aan het stroom heeft gezeten en maximaal opgeladen is, lukt het vrij snel om de Iphone op te laden, hoewel niet maximaal. Helaas gaat het opladen via de zonnecellen niet snel. Ik heb hem aangeschaft voor onze reis met het idee om de Iphone op te kunnen laden door de waka waka op het dashboard van de camper te leggen gedurende onze rit en tijdens onze wandelingen bevestigd aan de rugzak, zodat wij altijd over onze telefoon en een goed licht te beschikken. Dit moet ik dus nog ervaren.

  • Met ons gezin, met 3 kids, hebben we een road trip van drie weken gemaakt. De hangmat is groot genoeg om op verschillende manieren met verschillende mensen in te kunnen liggen en is goed geschikt om in te kunnen slapen. Deze hangmat was super fijn om bij ons te hebben. Hij heeft ontzettend veel lompe acties van de kinderen doorstaan maar er is geen krasje of gaatje ingekomen, hufter proof dus.Ik was bang dat het zweterig zou worden omdat het niet van katoen is gemaakt, maar dat was absoluut niet het geval. Het stofje voel ook heel zacht aan en is super snel droog. Als je de hangmat aan bomen vast maakt die ver uit elkaar staan, kan je er hard mee schommelen doordat er zo veel stof is wat je over je heen kan trekken. Zo val je er niet uit. Als je hem vast maakt aan bomen die dichter bij elkaar staan lig je wat meer gebogen, maar nog steeds heel comfortabel en dan wordt je wat minder een worstje. Het stofje blijft dan wat netter opzij staan en dat maakt het heerlijk om in te slapen. Het is ook nog eens gelukt om hem terug op te vouwen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.