Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

17 tips voor een duurzame inpaklijst

  • CamperHomie

17 tips voor een duurzame inpaklijst

17 tips voor een duurzame inpaklijst. CamperHomie geeft je zo 17 tips om jouw campertrip duurzamer te maken. Er zijn veel verschillende inpaklijsten te vinden voordat je met vakantie gaat.

Wij vinden het juist leuk om jou tips mee te geven, zodat jij aan jouw inpaklijst een super goed en ecologisch gevoel overhoudt. Cool dat je voor een reis met de camper gekozen hebt, dit is namelijk al een duurzamere manier van reizen ten opzichte van bijvoorbeeld een vliegreis. Heb jij jouw inpaklijst al klaar?

We hebben de volgende tips voor een duurzame inpaklijst op een rij gezet;

 

 

1. CamperHomie kampeerbeker

 

Je verdient een beker als je al bewuster op reis gaat. Laten wij nou een passend product hiervoor hebben in onze shop. 4 verschillende designs in kleur, zwart/wit of gepersonaliseerd. Heerlijk om de dag met een kop koffie of thee in stijl te beginnen. De beker is super licht, duurzaam en gaan het langst mee als je ze met de hand afwast.  Wij zijn voor minder plastic, jij ook? Direct bestellen doe je hier.

2. Camper glas en interieur reiniger, shine bright on the campsite

Camper glas en interieurreiniger, laat geen waas achter. De Camper glas en interieurreiniger werkt snel en streeploos bij het reinigen van alle wasbare oppervlakten zoals glas, spiegels, interieur, hoogglas etc. Het product is zeer zuinig in gebruik, namelijk 1 spray voor één vierkante meter en er is geen water nodig.

Het product verwijdert strepen, vingerafdrukken en algemene vervuiling op alle bovengenoemde oppervlaktes.

Let op: Voor het beste resultaat is een microvezeldoek de held. Hier koop je hem

 

3. Duurzame en flexible prullenzak van Flextrash!

Deze Prullenzak is gemaakt van gerecycled van PETflessen. Goeie eyecatcher voor in je camper(bus) en nog opgeruimd ook. Flextrash heeft verschillende formaten, verschillende vrolijke kleuren en ophangsystemen, zodat je de prullenbak binnen én buiten op kunt hangen. Waar jij gaat, daar gaat de prullenbak met je mee.

 

4. Super handige kampeerlamp      

Verlicht je camperbus, tent of tuin met de zachte, gezellige gloed van deze compacte tafellamp. Gemaakt van High ImpactPolystyrene en een houten standaard. Deze lamp zorgt voor sfeervol licht, terwijl hij met zijn draadloze en waterafstotende functies ideaal is voor buiten tijdens bijvoorbeeld een gezellige zomeravond.

Bekijk de lamp in de shop

 

5. Solbio natuurlijke toiletreiniging

       Take the Green Road! Solbio toiletreiniger

Wanneer je gaat kamperen met de camper(bus), trek je de wijde wereld in om van de voordelen te genieten die Moeder Natuur te bieden heeft.

Dus waarom zou je er niet aan bijdragen? Solbio is een zelfreinigende toiletvloeistof voor multifunctioneel gebruik.
Zijn krachtige 4-in-1 formule zorgt ervoor dat hij 100% effectief werkt en bovendien is de vloeistof gemaakt van uitsluitend natuurlijke ingrediënten met frisse aroma’s van essentiële oliën die chemie totaal overbodig maken.
Zeg vaarwel tegen chemische toiletten en reis groen en verantwoord met Solbio.

 

6. Duurzame tas van kurk en canvas

Hoe hip is dit item?

Deze eco-vriendelijke tote bag kan niet ontbreken in je collectoe. Lekker struinen over de markt of je rent door de supermarkt? Met deze tote bag van Ville en Ve loop je er trendy en duurzaam bij!

Te koop in de shop van CamperHomie; De Eco vriendelijke tas

 

 

7. Warme deken voor onderweg

Alpaca Loca plaid

De native plaids van Alpaca Loca zijn echte eyecatchers in jouw camper. Handgeweven en gemaakt van pure alpacawol gemixt met katoen, waardoor de stof extra stevig aanvoelt. De plaid is omkeerbaar en heeft aan beide kanten een sprekende print, zodat je kunt blijven afwisselen.

Dit kleed is van alpacawol, je weet wel van die schattige beesten, ook zij doen graag de jas uit waar ze dan een heerlijk kleed of sjaal van kunnen maken. We waren op zoek naar warmte, nou die hebben we gevonden!

Wist je dat Alpaca wol een natuurlijke, super zachte stof is en vele voordelen kent ten opzichte van schaapswol of kasjmier?

Kijk hier of jouw kleur er tussen zit?

 

 

8. Goood dog food

Mocht je jouw lieve viervoeter niet willen missen en mag hij of zij (lucky dog!) mee op reis in je camper/bus, vergeet dan één ding zeker niet: het ideale snack pakket voor jouw (outdoor)hond.

Naast de #DoGoood-initiatieven, zijn zij producent van duurzame hondenvoeding.
Dit omdat ze ook dol zijn op de natuur én onze verantwoordelijkheid nemen voor de ecologische voetafdruk

Dus wat geef jij jouw hond als beloning? Juist een duurzame snack.
Kijk ook voor de mogelijkheden voor een Goood dog netvoeding pakket.

 

9. Sustainable travel bags

Ben jij iemand die lekker gaat hiken tijdens een tussenstop of je hebt een excursie geboekt? Dan kan een heup of rugtas niet ontbreken. Waarom dan geen tas met stoere look gemaakt van gerecyclede auto- binnenbanden, of gerecyclede petflessen?

Steel de show met een sustainable travel bag, daar wil je toch mee gezien worden?

 

10.  Picknickset

Een vrolijke kampeer picknick Set, bestaande uit 4 bio-based bekers, 4 bio-based borden en 4 bio-based kommen.

BPA-vrij en vaatwasserbestendig. Neem ze overal mee naar toe!

Jouw green-goose eco picknick set is perfect voor de camping, vakantie, of een bijzondere picknick. Lekker compact, gemaakt van 70% biologisch afbreekbaar tarwegras en BPA-vrij.

Tarwegras is het bijproduct dat overblijft na de tarweoogst. Door het te verwerken ontstaat een ​plastic-achtige substantie, dat gebruikt wordt in verschillende zero-waste producten. Tarwevezelstro bevat cellulose. Door cellulose af te breken kunnen verschillende soorten (natuurlijke) polymeren gemaakt worden.

Je kunt de picknickset hier bekijken

 

11. Herbruikbare zakjes

Deze te gekke hersluitbare zakjes de Zipper Bags van Kikkerland kun je voor van alles gebruiken. De Zipper Bags zijn voorzien van een print van een ouderwetse weckpot ( Mason Jar ). Super leuk om eten in de doen of vul ze bijvoorbeeld met snoepjes en zet ze in je keuken van je camper(bus).

 

Waka waka outdoor powerbank

12. Waka Waka Power+ Outdoor Solar Powerbank – Zwart

De waka waka is een fantastische aankoop. Hij is licht van gewicht en dus makkelijk mee te nemen in een jaszak. Geeft heel veel licht en er zitten meerdere standen op, van fel tot zwak. De uitvinding wanneer je weer eens wat kwijt bent in je camper(bus).

Je kunt je mobiel er ook mee op laden. Bij aankoop van een product van Waka Waka steun je ook nog een maatschappelijk doel. Daarnaast worden wij blij van producten met zonne- energie.

13. Ecologische zonnebrand

Naïf zonnecreme

Naïf-producten zijn niet te missen op een duurzame inpaklijst, omdat ze alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, vegan, (dus diervriendelijk) zijn en de verpakking is gemaakt van bioplastic. Kortom, goed voor mens, dier en milieu!

 

14. Laptoptafel bamboo

laptoptafel

Deze multifunctionele bedtafel is te gebruiken om comfortabel in bed op de laptop of tablet te werken.
Daarnaast is hij ook superhandig om achter het bureau op de laptop te werken.

De hoogte van bedtafel is eenvoudig in te stellen en tevens is het werkblad kantelbaar. (4 standen)
Zo kun je in bed,op de bank, of in je camper(bus) altijd ergonomisch werken.
Door de koelopeningen in het werkblad kun je veilig werken op de laptop en kan de laptop nog goed koelen.

 

15. Waves Slippers

Wavers slippers

Waves teen slippers worden handgemaakt in Sri Lanka van 100% natuurlijk fair rubber. Ze zijn duurzaam en heel comfortabel. De flipflops veroorzaken geen pijn tussen je tenen. Én ze zijn vegan!

De teenslippers worden gemaakt van het sap van FSC®-gecertificeerde rubberbomen. Waves heeft een certificaat van fairrubber.org.

 

16. E-book bewuste vanlife verhalen

In dit blog geven we veel tips weg met veel inspiratie hoe jij bewuster op reis kan met duurzame trendy items. Mocht je er nog niet helemaal uit zijn dan hebben we een e-book samengesteld met echte verhalen waar bewuste vanlifers hun ervaringen delen. 35 pagina’s met tips & tricks hoe jij bewuster op reis kan.

Leuk weetje; met de aankoop van dit e-book ondersteun je ons groene initiatief.

Compenseersticker

17. CO2 compenseer tool

Weet jij eigenlijk hoeveel CO2 jij tijdens de camperreis uitstoot? Op deze pagina maken wij je er bewust van. Altijd al iets terug willen doen voor onze planeet?
Met natuurlijke elementen gaan we voor jou CO2 compenseren.
Stap in en doe mee!

 

 

Jij hebt vast nog leuke tips voor ons? Laat het ons weten onder dit blog.

5 reacties op “17 tips voor een duurzame inpaklijst

  • Jeetje wat is er al veel op het gebied van duurzaam en het camper of kampeerleven. Van de helft wist ik het bestaan niet van. We gaan ons lijstje aanvullen voor onze camperreis voor volgende keer!

  • Hi to every one, the contents present at this web site are truly amazing for people experience, well, keep up the good work fellows. Twila Dennis Ferd

  • Van de week na aankoop nr.2 uitgeprobeerd. Het is niet echt voor schoonmaakwerk maar zeker wel voor ff snel tussendoor of inderdaad voor camper of auto. Het is niet vettig, je hebt er weinig van nodig en het maakt ook echt een vieze buitenkant schoon. Jullie hebben een mooi product.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.