Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

ALS WE WISTEN DAT VANLIFE ZO VERSLAVEND WAS..

  • CamperHomie

ALS WE WISTEN DAT VANLIFE ZO VERSLAVEND WAS..

FRONT SEAT STORIES DOOR EUROPA | JAAR TWEE

 

Loes en Marc vanlife

 

FRONT SEAT STORIES

Wij zijn Marc & Loes en in ons zelf gebouwde bus genaamd ‘Petje’ rijden wij al één jaar door Europa. Fulltime wonen in een bus, het is lastig uit te leggen hoe dat nou écht is. Al doen we wel graag een poging. We maken de meest gave dingen mee en geven jou door middel van onze foto’s, video’s en verhalen graag een plekje op onze voorstoel; Front Seat Stories.

 

LEVENSLESSEN

Het is grappig om te merken dat het reizen verschillende fases heeft. Het begint met het leren leven in een bus, alles is nieuw. Douchen, het toilet, koken, het is geen rocket science, maar alle routines die je normaal hebt zijn weg. Ook het het vinden van ‘de perfecte plek’ voor je kleding, laptop en het verse fruit dat je net gekocht hebt, het zijn de dagtaken van de eerste weken. Na een tijdje, toen we wat geroutineerder begonnen te leven, was er meer ruimte over voor reflectie.

En dan komen alle cliché’s voorbij, van “Goh wat je heb je toch eigenlijk weinig nodig in het leven” tot “De tofste ervaringen zijn vaak gratis”.

 

Loes en Marc op de bus

 

Na onze eerste reis van bijna één jaar verblijven wij drie maanden in Nederland om de komst van ons eerste neefje te vieren en bij familie en vrienden te zijn. Wat een bijzonder en fijn moment was dat. 

Hier voegen we daad bij het woord als het gaat om onze belangrijkste levensles:

 

‘Tijd is het meest waardevolle wat je iemand kunt geven.’ – Front Seat Stories

 

We kiezen er voor om in onze camper te blijven wonen, om zo geen hoge huur lasten te hebben. Hierdoor hoeven we aanzienlijk minder te werken om te sparen voor onze tweede ronde en kunnen we veel tijd met onze vrienden en familie doorbrengen.

 

ONDERWEG NAAR TURKIJE

We besluiten halverwege Juli 2021 te vertrekken. Ditmaal met een concreet doel voor ogen; Turkije.

Tijd? 9 maanden.

 


 

 

YOUTUBE SERIE: THE ROAD TO TURKEY

Nu we de stempel ‘reizende filmmakers’ hebben toegeëigend, besluiten we om het dit jaar dichterbij onszelf te houden. We maken een nieuwe YouTube Serie, genaamd; “The Road to Turkey” oftewel; “De weg naar Turkije.” Waar we onze vorige films allemaal in het Engels hebben gemaakt stappen wij dit jaar over naar het Nederlands.

 

En jij mag met ons mee! Je mag plaats nemen op onze voorstoel en met ons meerreizen, mee lachen en meegenieten.

 

Front seat stories onderweg

 

Vind je het tof wat we maken? Vergeet je vooral niet aan te melden op ons Front Seat Stories YouTube kanaal en klik op het belletje zodat je op de hoogte wordt gesteld wanneer er een nieuwe film uit is. Jij blij, wij blij. 🙂

 

Volg de eerdere unieke avonturen van Marc en Loes via Front seat stories; “onze verhalen vanuit de camper.” of op het insta account 

Één reactie op "ALS WE WISTEN DAT VANLIFE ZO VERSLAVEND WAS.."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.