Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Een buscamper van VAN-Jorn; eigenwijs genieten!

  • CamperHomie

Een buscamper van VAN-Jorn; eigenwijs genieten!

Leef het leven! De vrijheid welke je met een buscamper ervaart is niet te beschrijven, dat moet je zelf ervaren, toch? Je zet je bus aan de kant, flapt de stoelen eruit en je ploft neer. Zo, de vakantie kan beginnen! Niet sjouwen met stokken of vechten met tentdoeken maar gewoon optimaal en op geheel eigen wijze genieten.

Dus stap in en ervaar zelf wat de vrijheid met je doet. Een groot voordeel wat er bij komt kijken is dat je leeft in het moment. Geen gehaast. Je leeft je leven op het tempo zoals jij dat fijn vindt. Even weg uit de ratrace.

Een buscamper kun je over het algemeen overal wel kwijt. Waar je met een grotere camper wat beperkter kunt zijn. Het enige wat jij moet doen is bedenken waar je heen wilt.

Over buscampers bestaan veel vooroordelen: te groot voor de stad of juist te klein voor genoeg leefruimte. Dat spreken we graag tegen. We kwamen namelijk de campers van VAN-Jorn tegen. Deze zijn zo compleet te maken zoals jij dat wil.

 

Van-Jorn duurzaam

 

Een modullair interieur voor je buscamper middels een railssysteem

Het briljante systeem wat zij hebben uitgevonden maakt jouw buscamper uniek. Zij hebben namelijk een railssysteem uitgevonden.

Met dit systeem wordt het interieur modulair. Wat houdt dit dan weer in, horen we je denken? Nou we leggen het graag uit. Wanneer je de buscamper bijvoorbeeld zelf al hebt samengesteld en je rijdt een paar maanden rond in je paleis op wielen, dan kun je na een tijdje bedenken dat je wat kastruimte mist. Nu komt het, dan schuif je er zo een kast bij! Super handig toch? De keuze is reuze. Het interieur is dus op elk moment aan te passen naar jouw wensen.

 

Buscamper zelf aanpassen

 

De voorpret begint al op de website van Van-Jorn. VAN-Jorn maakt samen met jou de buscamper, afgestemd op jouw vakantie wensen. Op de website doen zij zelfs niet geheimzinnig over de prijzen.

Bij de modulair te bouwen producten, zoals kasten, een keukenmodule, een bankje of schuifbed staan de prijzen al genoemd. Hierdoor kan jij alvast een inschatting maken van de prijs.

 

De buscampers ingericht met duurzaam materiaal

Hier wordt CamperHomie dan weer blij van. Alles is opgebouwd uit massieve duurzame materialen en makkelijk te repareren. Ze gebruiken alleen hout en multiplex uit FSC beheerde bossen. Dit is dus een bewuste aankoop en geeft het een natuurlijke uitstraling. Hierop passen ze de kleuren aan die jij mooi vindt.

 

Vrouw zit in buscamperVrouw zit in buscamperbuscamper buitenVrouw zit in buscamper

Een buscamper huren

CamperHomie is fan van delen. Dus wanneer je denkt, dit is allemaal niet iets te spannend voor me dan huur je eerst gewoon een buscamper van VAN-Jorn zodat je weet of een vakantie met de buscamper überhaupt wel iets voor je is.

Onderweg kun je heerlijk dromen over hoe jouw eigen huis op wielen eruit kan komen te zien. Elk mens is anders, dus elke behoefte per vakantieganger is anders. Je kunt, in overleg met de jongens en meiden van VAN-Jorn, je buscamper op geheel eigenwijze samenstellen in jouw gewenste kleur en vorm.

VAN-Jorn bouwt op basis van de Peugeot Boxer, Fiat Ducato of Mercedes Sprinter. Gloednieuw, (jong) gebruikt of in je eigen bus. Jij kiest. Voor tussen de € 75.000,- en €110.000 euro rijd je weg in een complete ModuleVAN in een nieuwe bus.

Wil je alleen de ombouw? Daar doen ze niet moeilijk over. Met alleen een ombouw ben je voor tussen de €30.000 en €50.000 onderweg naar je vakantiebestemming.

Kijk snel op de website van VAN-Jorn hoe ‘eigenwijs’ jij kunt zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.