Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Op reis met de camper naar een spacamping in Duitsland.

  • CamperHomie

Op reis met de camper naar een spacamping in Duitsland.

Met alle reis maatregelen die momenteel gelden is op reis gaan met een eigen vervoersmiddel de ideale optie.

Als je dan ook nog eens kiest voor een vakantie in een natuurlijke omgeving zit je helemaal goed. Vind je op reis gaan met een camper fantastisch en hou je van wellness, dan combineer je die twee en reis je met je camper af naar een Spacamping in Duitsland.

Het is alweer twee jaar geleden dat ik voor het eerst van mijn leven met een camper op reis ging. Omdat het de eerste keer was mocht ik mijn tips over reizen met een camper al eerder delen met de bezoekers van CamperHomie. Je kan hier mijn tips teruglezen

Toen huurde ik samen met een goede vriendin een oude Volkswagen Camper waarmee wij naar het Zwarte Woud in Duitsland reden. Dat was echt zo leuk!

Naast reizen en nieuwe belevenissen ervaren zijn wij ook gek op wellness belevenissen. In het Zwarte Woud kwam alles samen, onze oorspronkelijke camping zat ineens vol en zo belandden wij op een Spacamping in Duitsland. Nooit geweten dat er Spacampings bestonden!

https://www.instagram.com/p/Bie8hSrA7eS/?utm_source=ig_web_copy_link

Spacamping in Duitsland

Het is een normale camping met kampeerplekken, camperplekken, er zijn mogelijkheden om een vakantiehuis te huren en je kan kiezen voor glamping, in dit geval slapen in een boomhut.

Voor alle gasten van de camping is er een groot wellnesscentrum bijgebouwd waar je tegen betaling gebruik van kan maken. Zo kan je voordat je in de camper gaat slapen nog lekker opwarmen in de Finse panoramasauna, zwemmen in het zwembad of heerlijk relaxen bij de natuurlijke vijver.

Wij verbleven op Spacamping Schwarzwalderhof in Seebach, een uitgebreide spacamping in het Zwarte Woud. Je kan je hier met gemak een hele avond vermaken, een bezoek aan het wellnesscentrum op de camping doet niet onder aan een bezoek aan een wellnessresort zoals wij dat in Nederland kennen. Dus wij zeggen combineer je camper roadtrip met wellness, geniet van een ontspannen vakantie.

Gastblog door: Henriëtte Bokslag van www.wellnessspots.com

Één reactie op "Op reis met de camper naar een spacamping in Duitsland."

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.