Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Rondreis door europa met de camper

  • CamperHomie

Rondreis door europa met de camper

In de zomer denken we allemaal aan vakantie en vooral genieten van het heerlijke weer. Elk jaar is het weer een dilemma om te bepalen waar je met de camper naar toe op vakantie gaat. Blijf je liever dichtbij huis in eigen land of net over de grens bij onze Vlaamse buren?

Liever ver weg van huis om echt dat buitenlandse gevoel te ervaren, dan is touren langs de Côte d’Azur in Frankrijk natuurlijk ideaal! Niet zo’n fan van Fransen? Een bezoekje aan onze Duitse buren is ook zeker de moeite waard of als je liever overzees gaat vind je in Groot Brittannië ontzettend mooie landschappen. Genoeg keuze dus om jouw zomervakantie rijdend door te brengen in de camper! Campspace heeft wat opties voor je op een rijtje gezet.

1.  Touren met de camper door Nederland

In eigen land blijven tijdens de zomervakantie heeft veel voordelen. Niks is ver weg en je kan het hele land in een week zien! Ook hebben we in Nederland van alles. Zo kun je naar het strand, naar grote steden of wat meer de bossen in als je daar van houdt. Met de camper touren door eigen land brengt je op plekken waar je nog nooit eerder bent geweest. Rijd naar de polders, tulpenvelden of de boerderijen in de achterhoek. Overal waar je komt, vind je prachtige camperplaatsen om met de camper te gaan staan.

 

Campspace rondreis met de camper
foto Campspace

2.  Rondrijden met je camper door België

Bij onze Vlaamse buren is het ook zo gek nog niet. Ook België is een klein land waar je gemakkelijk in een week doorheen rijdt. Wel is de natuur in dit land iets indrukwekkender, want hier begint het uitzicht op de prachtige heuvels en bergen al vanaf de grote, groene landschappen. In deze prachtige natuur kun je op hele bijzondere kampeerplekken verblijven met de camper.  Ook rijd je in no-time naar de gezellige steden, waar je de bekende Vlaamse frieten kunt halen of heerlijke Belgische chocolade.

3.  Onderweg met je camper naar Frankrijk

Verlang jij in de zomer naar palmbomen en dat Bourgondische leven? Begrijpelijk! Dan is Frankrijk jouw perfecte vakantiebestemming. Hier rijd je in een week van door de bossen met hutten naar langs de kust met palmbomen en jachten. Met de camper kun je fantastische routes afleggen en op bijzondere camperplekken verblijven. Geniet tijdens je reis van de Franse cultuur en vergeet niet onderweg wat goeie wijnen en champagnes mee te nemen uit de streken!

 

Campspace rondreis met de camper mensen
foto Campspace

4.  Naar Duitsland

Bij onze andere buren in Duitsland kun je ook in een week heel veel verschillende, prachtige natuurgebieden zien. Zo zit je in Noord-Duitsland aan de kust en in Zuid-Duitsland zit je opeens in de Duitse Alpen. De Duitse Alpen zijn zowaar sprookjesachtig en je kan hier van alles doen in de bergen. Met je camper verblijf je op prachtige camperplaatsen middenin de natuur in alle rust. Zo weet je zeker dat je in de zomer even bij kan komen van je dagelijkse drukke leven.

5.  Wellicht met de camper naar Groot Brittannië

Ga jij liever overzees naar het prachtige Groot Brittannië? Vanaf daar kun je een camper huren en daarmee het land intrekken. Er is heel veel te zien op dit ontzettend grote eiland! Inmiddels is het helaas niet meer zo makkelijk om Groot Brittannië in te komen zoals we gewend zijn, want nu heb je een visum nodig doordat ze uit de Europese Unie zijn. Maar het kan wel nog gewoon en het is zeker de moeite waard. Met de camper kun je terecht op kleine campings en in alle rust genieten van dit prachtige eiland.

 

Campspace rondreis met de camper
foto Campspace

 

Zoals we eerder al zeiden, zijn genoeg opties voor jouw ideale zomervakantie! Neem de camper, ga op pad en geniet van alle rust op prachtige camperplekken middenin de natuur!

Deze gastblog is geschreven door Campspace. Let’s reconnect outside.

Mocht je al gaan kijk dan even in onze shop of je alles hebt. Wil je alle Campspaces op het gemak bekijken klik dan hier. Mag jouw huisdier ook mee? Kijk dan snel even op kamperen met jouw huisdier!

Laat je ons weten welke plek jouw hart gestolen heeft?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.