Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg!

  • CamperHomie

SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg!

SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg! Met 6 vestigingen is er altijd een SnowWorld bij jou in de buurt!

Dat is de slogan van deze indoor skihal gigant. Dit pakt SnowWorld de komende weken even anders aan. In de maand november 2020 geven zij een heuse, duurzame, skisafari weg met een camper!

Jij als winnaar hebt deze geheel uitgeruste camper vijf dagen en nachten tot je beschikking, inclusief dagpas voor alle locaties. Zo kan je op (be)zoek naar de ‘’Big Five’’ in eigen land! Jouw sustainable roadtrip gaat langs de vijf indoorski (SnowWorld) locaties welke Nederland rijk is. Te weten Amsterdam, Zoetermeer, Rucphen, Terneuzen en Landgraaf. Zo kom je alvast in winterse sferen en kun je na je bakje koffie vanuit je rijdende hostel, zo de piste op.

 

SnowWorld skisafari
Photo credits; SnowWorld NV

CamperHomie mocht alvast een mini safari uitproberen!

Kamperen in de herfst? Ja dat kan dus makkelijk. Als je jezelf er maar op instelt. Neem warmere kleding mee en desnoods houd je heel de dag je ski kleding aan. Heerlijk warm kunnen we je vertellen.

Vrijdagochtend is het zover, de camperbus staat te shinen op het parkeerterrein van SnowWorld Rucphen. Een van de indoorskilocaties. We worden hartelijk ontvangen door een van de SnowWorld kanjers, hij laat ons alle do’s en don’ts van de camper(bus) zien.

Dat is nog eens een bus, een Mercedes Sprinter! Groter dan we ons hadden voorgesteld. Nadat we een kijkje genomen te hebben in het nieuwe onderkomen van dit weekend, zijn we laaiend enthousiast! Wat een toffe styling, en wat hebben ze het gezellig gemaakt.

Inladen en vertrekken maar.

De boodschappen en de tassen inladen en vertrekken maar. Op naar het mooie Limburg. In Limburg hebben we een fijne plek gereserveerd in Heerle. Deze plek ligt vlakbij het centrum. Het voordeel van het naseizoen is dat je de plaats voor het uitkiezen hebt.

kampeerterrein

Tip; check wel van te voren of de campings nog open zijn.

De bus staat en wij zijn klaar voor de “apres ski”. Dat is het leuke van kamperen met de camper(bus). Je flapt je stoeltjes uit, je zet je tafel erbij met de borrelhapjes erop en de muziek aan. Hoogstens vijf minuten werk en het feest kan al beginnen. Er kijkt toch geen mens raar op, hoogstens de eekhoorn die over komt steken.

Nog een voordeel in het najaar, is dat je ‘s ochtends je bed niet uit drijft van de hitte. Je kan heerlijk lang blijven luieren met een bakje koffie en een boek erbij.

We hebben dan ook goed geslapen. In de middag worden we super vriendelijk ontvangen op de locatie SnowWorld Landgraaf. Daar laten we vanaf de piste alle tricks nog even de revue passeren en maken nog even snel een authentieke sneeuwengel.

https://www.instagram.com/p/CGITiegBuM_/

 

Uiteraard is het ook mogelijk om zelf de ‘’Big Five’’ te bezoeken en deze bijzondere ervaring met je eigen busje, camper of caravan mee te maken! Voor deze fanatiekelingen hebben ze per vestiging speciale camperplekken geselecteerd. Ben je niet zo’n avonturier en houd je van meer luxe? Laat jezelf in de watten leggen in het SnowWorld Alpine hotel in Landgraaf!

SnowWorld en duurzaamheid

SnowWorld heeft als organisatie duurzaamheid hoog op de prioriteiten lijst staan en compenseert daarom de eerste 1000 gereden kilometers van deze duurzame skisafari aan CO2 uitstoot via CamperHomie!

Daarnaast hebben verschillende vestigingen van SnowWorld al elektrische sneeuwscooters rijden, zonnepanelen op dak en led verlichting. SnowWorld is bezig om een Green Key certificering te behalen. Dit is hét duurzaamheidskeurmerk voor in de toeristische en recreatieve branche.

 

3 reacties op “SnowWorld geeft een duurzame skisafari weg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.