Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Stella gaat een tiny house van haar fiets maken

  • CamperHomie

Stella gaat een tiny house van haar fiets maken

Hoi! Ik ben Stella!

Ik ben 33 jaar, werk als molenaar en maak als ZZP-er filmpjes over molens, erfgoed en de natuur. Ik ben enthousiast en hou van avontuur en ben het best in mijn element als ik omringd wordt door mensen.

Leven met zo min mogelijk spullen en geld.
Ik doe dit door zoveel mogelijk zelf te maken (ik maak mijn eigen pindakaas, shampoo, brood, kleding etc) en bij te verdienen met klussen die op mijn pad komen. Door middel van filmpjes die ik verspreid via social media, zoals via deze pagina: facebook.com/hetmolenmeisje deel ik graag mijn ervaringen met anderen

Met dit nieuwe project probeer ik me onder te dompelen in Nederland.
De cultuur, de mensen en de omgeving! Daarnaast probeer ik bewust met zo min mogelijk geld te leven, en door middel van vlogs aan de wereld te laten zien hoe dat me af gaat via facebook.com/opstapmetstella

Mijn plan is om met mijn ‘tiny house fiets’ in juli en augustus 2020 door alle provincies van Nederland te gaan fietsen en hier 2 keer per week een vlog over te maken.

We kunnen makkelijk met het vliegtuig naar verre landen reizen, en kunnen alles krijgen wat we hebben willen, en daarom vergeten we soms te genieten van de kleine dingen dichtbij. Deze reis is een pleidooi voor eenvoud en schoonheid dichtbij huis. Misschien zelfs wel dichterbij je denkt, want ik wil door alle provincies gaan fietsen en nodig jou uit om langs te komen op mijn tijdelijke woonplekken.

Concreet:
Begin juli vertrek ik vanuit Amsterdam en fiets via Zuid Holland verder naar het zuiden. Via Zeeland fiets ik door naar Brabant, Limburg en zo omhoog naar Gelderland, Overijssel, Drente, Groningen en Friesland. Vervolgens ga ik via de waddeneilanden naar Noord Holland, om via Utrecht naar Flevoland te fietsen.

Mocht je willen helpen, kan je me financieel steunen zodat ik mijn woonfiets kan bouwen via (via https://nl.ulule.com/opstapmetstella/ ) . Of door me een staplek aan te bieden bij jou in de buurt. Ik ben met name nog op zoek naar staplekken in Limburg, Zeeland en Noord Holland. Je krijgt er een hoop enthousiast gepresenteerde vlogs voor terug.

Camperhomie gastblog van Stella

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.