Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

VANLIFE is hot! Amber gaat zelfvoorzienend op reis

  • CamperHomie

VANLIFE is hot! Amber gaat zelfvoorzienend op reis

‘Vanlife’ is hot en ook Amber heeft dit ontdekt. ‘Vanlife’ is populair onder de jongeren. Als je bedenkt dat je kan werken en reizen tegelijk dan geven we ze geen ongelijk! Dit wordt het backpacken van nu. 

Amber is 22 jaar en bruist van de energie. Stilzitten is niets voor haar en ze heeft dan ook een pracht hobby te pakken. Het ombouwen van bus tot haar eigen droomhuis op wielen! Ontdekken en erop uitgaan is meer haar ding.

Wanneer alles af is wilt ze onderweg gewoon fysiek aan de bak om geld te verdienen. Via allerlei ‘work & stay websites’ wordt er genoeg werk aangeboden. Amber gaat voor een zelfvoorzienend bestaan.

Daar houden we van. Ze kan dan toch op reis én is aardig voor moeder natuur. Voor CamperHomie heeft ze opgeschreven hoe ze dit ervaart;

 

Zelfbouw camper
Amber aan de klus

Zonne-energie laadt mij en mijn camper op

Mijn camper is voorzien van zonnepanelen, dat houdt dus in dat de accu van de camper kan opladen op de kracht van de zon. Dit maakt mij als Camper Homie een stuk mobieler en het is natuurlijk een winst voor het milieu.

Mijn naam is Amber de Bruin en ik bouw een Mercedes Sprinter om naar zelfvoorzienende droomwoning op vier wielen. Het reizen met een camper is niet bepaald goed voor het milieu, als je denk aan de co2 uitstoot daarom vind ik het van belang om al tijdens het bouwen van mijn camper te letten op de duurzaamheid van producten.

“Alle beslissingen en acties die we vandaag de dag nemen, vormen een basis voor de manier van leven in de toekomst.”

 

zonnepanelen op camper
enjoy the sunshine

Zon, de grootste krachtbron van de aarde

Laten we dan niet vergeten dat de grootste krachtbron van de aarde, gratis is. Het zou een gemiste kans zijn als ik daar geen gebruik van zou maken voor mijn woning op vier wielen.

Het installeren van zonnepanelen is vrij eenvoudig en het levert een hoop op. Ik heb me camper voorzien van 300 watt aan zonnepanelen, het is toch super om te kunnen reizen op de kracht van de natuur ?

Wil je meer informatie over het monteren van zonnepanelen voor jouw camper ? Op mijn Instagram pagina vind je een duidelijke instructie video over het plaatsen van zonnepanelen.

Stuur me gerust je een berichtje als je ergens tegen aanloopt tijdens het installeren van zonnepanelen. Ik help je graag naar een zelfvoorzienende camper!

Liefs Amber en Stars

Amber is te volgen via haar eigen toffe insta account Amber&Stars 

 

Amber en stars
Heb jij tips of vragen voor Amber, stel ze gerust onder dit blog.
Heb je zelf een leuk en inspirerend verhaal? Let us know!
Voor meer inspiratie klik hier, voor meer informatie voor zonnepanelen kun je naar dit blog.

Één reactie op "VANLIFE is hot! Amber gaat zelfvoorzienend op reis"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.