Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Blog camper

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 18 oktober 2020 om 17:52

Blog camper

CamperHomie

Heb je onze blogs al gezien op de website? Blog over het leven met een camper. Een blog over het huren van een camper. Blog over het kopen van een camper. Wij helpen je vooruit. Veel inspiratie over het camperleven en bewust reizen.
Het blog over het kopen van de camper geeft je tips over welke camper het beste bij je past.

Een blog over camper huren. In dit blog krijg je tips waar je op moet letten bij het huren van een camper. Mocht je al een camper hebben aangeschaft kijk dan bijvoorbeeld bij het blog wegenbelasting. We helpen je op weg wanneer je bij bijvoorbeeld een camper moet schorsen. Wil jij ook een blog insturen over jouw leven met een camper? Dat kan, stuur jouw blog naar [email protected].

 

Bijlagen:
LiefsvanMalou

He, het is super leuk om verhalen van anderen te lezen. Het team van CamperHomie heeft mijn blog ook geplaatst. Benieuwd naar mijn blogs, kijk op liefsvanmalou.nl.

CamperHomie

Dank voor de reactie Malou.

lekkerweg

Wij reizen al wat langer met een camper. We zullen eens kijken of we een blog aan kunnen leveren. Leuk dat we daar de gelegenheid voor krijgen. Al zijn we niet echt goede schrijvers hoor. Elkaar helpen zijn we wel van.

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden