Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

CampingCard ASCI

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

ComboCampervan 14 juli 2019 om 18:41

CampingCard ASCI

ComboCampervan

De nederlandse reisorganisatie heeft een uitgebreide app met allerlei campings in Europa. Ze zijn de uitgever van de groene campinggidsen en de campings die ze vernoemen zijn de campings waar je als kaarthouder van ACSI een korting krijgt op je camping geld in het voor- en naseizoen. Echt een aanrader wanneer je toch van campings gebruik wilt maken buiten het hoogseizoen. Naast campings is er ook een versie die zowel campings als camperplaatsen laat zien in heel Europa.

De app kent vele filtermogelijkheden om zo direct te kunnen zoeken naar de beste, voor jou geschikte, campings. De app is op abonnementsbasis en kost €3,59 voor alleen campings en €9,08 voor campings en camperplaatsen.

Overigens vindt je de campings ook heel makkelijk via de website https://www.eurocampings.nl/.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden