Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Sygic navigatie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 29 oktober 2020 om 10:09

Sygic navigatie

CamperHomie

Deze navigatie-app is bruikbaar voor Android en Apple en is beschikbaar in Google Play. Wil je volledige navigatie dan moet je na een gratis periode van 7 dagen een navigatielicentie aanschaffen via de app zelf. De genoemde prijs is inclusief navigatielicentie en verkeersinformatie voor Europa. De aanschafkosten zijn eenmalig. De door Consumentenbond geteste versie is 18.3.2 en zij hebben de app getest op een Google Pixel 2 (Android versie 10). De test is uitgevoerd met een kaart van Europa. Een apart abonnement is vereist voor verkeersinformatie. Verder kun je de app ook via spraak bedienen, zodat je tijdens het rijden in principe je handen aan het stuur kan houden.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden