Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Tweedehands camper kopen

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Tweedehandscamper 29 maart 2019 om 10:57

Tweedehands camper kopen

Tweedehandscamper

Een tweedehands camper kopen! waar moet je op letten!

Als je van plan bent om een tweedehands camper te kopen denk dan goed na waarvoor je hem wil gaan gebruiken. Vindt je het leuk om lang weg te gaan, dan is iets meer leef ruimte vaak prettig. Maar wil je veel steden bezoeken dan is een kleinere camper weer handiger. Hou dan ook rekening met de milieu zones in grote steden.

Ook als je met je gezin op vakantie wilt gaan is zit ruimte onderweg ook iets waar je rekening mee moet houden. Zitten er genoeg gordels in bijvoorbeeld.

Tweedehandscamper heb je er in heel veel verschillende indelingen en typen. Ga je voor een buscamper, integraal alkoof of half integraal. Ga voordat je een camper koop er veel bekijken en denk goed na over de indeling en opberg ruimte.

Succes met zoeken en vinden en kijk eens op de website https://www.tweedehandscamper.nl/

Bijlagen:
Tee

Oriƫnteren in Nederland om te weten wat je wilt, daarna het gekozen type zoeken in Duitsland of Belgiƫ en importeren met hulp van een bedrijf. Scheelt je tussen de 4000 en 10.000 euro. Bedrijven zijn eenvoudig te vinden op internet.

Tweedehandscamper

@tee maar wat als iets stuk gaat binnen de garantie. Ga je dan helemaal weer terug. Gewoon in Nederland kopen en goed onderhandelen over de prijs en zorgen dat je garantie hebt. Koop je particulier dan is het een andere verhaal.

Check de website voor mooie tweedehands camper https://www.tweedehandscamper.nl/

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

3 berichten aan het bekijken - 1 tot 3 (van in totaal 3)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden