Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Verzekering

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Tanja3 7 januari 2020 om 18:23

Verzekering

Tanja3

Hallo allemaal,

Volgende week halen wij hopelijk onze nieuwe occasion zelfbouw iveco daily uit 1995 op. Nu ben ik verstrengeld geraakt in de zoektocht naar een goede verzekering.
Waar ik tegenaan loop:
* ik heb 8 schadevrije jaren op mijn auto. Die is verzekerd bij inshared , maar die verzekeren geen iveco daily…geen idee waarom. Ier, daar hoop ik nog antwoord op te krijgen.
* bij de NKC gekeken omdat die gespecialiseerd zijn in camper verzekeringen. Omdat het een zelfbouw is moet er voor deze maatschappij een keuring gedaan worden, wat niet haalbaar is omdat de camper verzekerd moet worden ivm het terug naar huis rijden.. geen optie dus.
* ik ben lid van de ANWB maar:
1: ze willen een taxatie voor kampeerwagens ouder dan 25 jaar indien WA+ of volledig casco verzekerd. Advies daarover (ook in combinatie met vraag 2:)
2: je bent maximaal 180 dagen verzekerd. Langere reizen zijn niet verzekerd.. tips daarover? Wij willen namelijk minimaal 8 maanden weg…

Dank jullie wel!

Lotte

Waarom niet gewoon verzekeren? Als ie goed gekeurd is kan je meteen rijden en mocht de garage waar langer over de keuring doen en het voertuig op de openbare weg staan is dat ook geen probleem. En je mag elke verzekering sowieso cancelen binnen 14 dagen. Dan kost het je niet eens iets…

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

2 berichten aan het bekijken - 1 tot 2 (van in totaal 2)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden