Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

🚐🍃 Buitengoed de Boomgaard

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 19 januari 2024 om 13:01

🚐🍃 Buitengoed de Boomgaard

CamperHomie

De Parel van Utrecht
Goed verborgen achter hoge dennenbomen ligt het best bewaarde geheim van Utrecht. Op Buitengoed de Boomgaard beleef je het ultieme buitengevoel: vrijheid, ruimte en eindeloos veel mogelijkheden voor een actieve buitendag, heerlijke vakantie, thuiswerkvakantie of niet alledaags event.

Stadscamping in het groen
Op deze unieke centraal gelegen autoluwe plek genieten kampeerders, citytrippers en dagjesmensen van de frisse lucht, & de prachtige omgeving. Terwijl de kinderen ravotten bij de speelvijver en slingeren als Tarzan over het water, heb je alle tijd voor jezelf & elkaar of om gezellig bij te kletsen bij het kampvuur. Behoefte aan stads vertier? Dan ben je in een half uur met de fiets of een paar minuten met auto of trein in Utrecht.

Camperplaats dichtbij Utrecht
De ideale centrale uitvalsbasis voor het verkennen van Nederland. Onze camperplekken zijn gelegen aan de voorzijde van het Buitengoed hetgeen je aankomst en vertrek zeer gemakkelijk maakt. Puur genieten is het sleutelwoord in onze groene oase, dichtbij Utrecht. Treinstation Bunnik ligt op 5 minuten lopen en met een kleine 5 minuten sta je op Centraal Station Utrecht.

Slapen, Trouwen & Buiten vieren
Onze nostalgische boomgaard is een sfeervolle en fijne plek om je vakantie door te brengen, familie of vriendenweekend of personeelsuitje te organiseren. Daarnaast kun je sinds 2015 op deze betoverende plek elkaar ook het ja-woord geven.

Jouw wensen
Veel kan & mag! Jij, je familie, vrienden & relaties heten wij van harte welkom waar je Buitengoed kan overnachten, Buitengoed vieren en Buitengoed spelen.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden