Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Camper huren bij Yescapa.

  • CamperHomie

Camper huren bij Yescapa.

Het verlangen om zomaar in een camper te kunnen stappen en het vrije leven op te zoeken wordt groter. Het ontdekken van nieuwe culturen, omgeving, natuur, mensen en landen. We kijken wel waar deze reis ons brengt, we hebben al verplichtingen genoeg!  Dat waren ook de gedachten van de oprichters van Yescapa.com, die in 2012 een platform oprichtte. De (Europese) AIRBNB voor campers. Momenteel hebben zij ook een Nederlandse website om jullie nog beter van dienst te kunnen zijn www.yescapa.nl.

Reizigers kiezen de camper. Gevarieerd van lux rijdende hotels met uitschuifbare woonkamers tot een “oldy” met unieke charmes van toen. Je ziet steeds meer varianten van kamperen op wielen.

We lijken meer te kiezen voor onze eigen plan en minder voor het standaard kamperen. De kampeerder van nu wil een beleving en een eigen verhaal. Er is toch niets leuker dat je eigen hoofstukken creëren in je eigen boek! Daar speelt de maatschappij goed op in. Naast een camper huren of verhuren kunnen we ons verhaal in één druk op de knop omzetten in een eigen reismagazine. Een mooi voorbeeld is polarsteps.com of reislogger.nl Daarnaast is er gelukkig nog altijd het nostalgische boek, welke we zelf “ordinair” met de pen vol kunnen storten met foto’s en reisverhalen.

Zoals jullie weten zijn wij fan van de deeleconomie en speelt deze een steeds grotere rol. We kennen de grotere huur- en verhuur portals in Nederland zoals; Camptoo.nl, Goboony.nl en Paulcamper.nl. Ook deze platforms groeien hard en kunnen zich zeker meten aan de AIRBNB’s op wielen. Dit geeft dus aan dat het camperleven blijft groeien. Het leuke is de diversiteit van aanbod aan rijdende huizen. Als je toch van plan bent een camper aan te schaffen, kun je ze net zo goed allemaal uitproberen om zo tot je beslissing te komen. Weer een voordeel.

Nou heeft CamperHomie een portal bedacht waar jullie d.m.v. het forum zelf de bevindingen er op kwijt kunnen. Waar de camperliefhebbers de avonturen, foto’s en andere zaken interactief met elkaar kunnen delen. Heb je nog een tip voor een ander verhuur of verkoop camper- minded bedrijf dan kun je deze uiteraard ook kwijt op het forum.

Yescapa is een platform wat al Europees georiënteerd is én zich de grootste van Europa noemt.

Wij zijn benieuwd naar welke portal jullie voorkeur gaat en waarom? Laat het ons weten in de reacties onder dit item.

Foto credits header: @yescapa

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.