Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

CamperHomie is genomineerd voor een duurzaamheidsprijs; De duurzame KampeerAward

  • CamperHomie

CamperHomie is genomineerd voor een duurzaamheidsprijs; De duurzame KampeerAward

CamperHomie is genomineerd voor een duurzaamheidsprijs!

De Duurzame KampeerAwards verkiezing beloont het meest duurzame kampeermiddel, de meest duurzame kampeerplek of innovatieconcept dat het meeste impact maakt. CamperHomie is genomineerd in de laatst genoemde categorie.

Waarom deze verkiezing?

Kamperen is buiten leven, de omgeving omarmen en natuurlijk bijdragen aan duurzame recreatie en toerisme. Om ervoor te zorgen dat we ook in de toekomst kunnen blijven genieten van al het moois dat kamperen te bieden heeft, is het belangrijk om de branche te prikkelen om duurzame initiatieven te ontplooien en te versnellen.

Anderzijds willen kampeerders geïnspireerd worden met de beste duurzame innovaties die nu al op de markt zijn om zo bewuste keuzes te kunnen maken ten aanzien van producten die beter zijn voor mens, milieu en maatschappij.

De verkiezing is een initiatief van o.a. de NKC, KCI, Jaarbeurs, HISWA-RECRON, BOVAG en ANWB, Zij hebben de handen ineen geslagen om het congres te organiseren.

En CamperHomie maakt kans op een prijs omdat CamperHomie zich inzet om de kampeerder bewuster op reis te sturen. Dit doen wij altijd met veel plezier en een knipoog. De missie blijft; samen stap voor stap de wereld groener maken. Alleen zonder jullie stemmen zijn we nergens!

Dus klik snel op deze link en help ons naar die prijs. Onze dank is nu al GROOT.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.