Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Nieuw deelplatform; GearShare.nl, het delen van outdoor spullen

  • CamperHomie

Nieuw deelplatform; GearShare.nl, het delen van outdoor spullen

Sharing is caring moet Gerjan den Hertog gedacht hebben. Hij heeft een platform gebouwd voor de spullen van de outdoor liefhebber.

Het platform heet ‘GearShare.nl’. Het doel is om het onderling delen van een outdoor uitrusting mogelijk te maken. Het idee is ontstaan vanuit een eigen behoefte maar ook omdat er massaconsumptie bestaat.

Met de jaren heeft Gerjan een mooi arsenaal aan outdoor gear bij elkaar verzameld voor allerlei verschillende avonturen. De meeste spullen liggen in de praktijk vooral in de kast te wachten op het volgende avontuur.

gearshare
bron foto; deelplatform Gearshare

 

Wanneer Gerjan benaderd wordt door vrienden of familie met vragen over welke spullen ze moeten kopen voor hun volgende – meestal eenmalige –  avontuur leende hij zijn spullen dan ook graag aan ze uit.

Gerjan dacht dat er meer mensen moesten zijn die voor eenmalige avonturen spullen moeten kopen en dat er anderen zijn die hun ongebruikte spullen met alle liefde zouden delen. Meer avonturen met minder spullen is een win-win voor de portemonnee en de planeet.

 

Het delen van outdoor zaken

Daarom is GearShare.nl in het leven geroepen. Het is een platform om outdoor gear eenvoudig te (ver)huren van en aan andere GearShare avonturiers.

Iedereen kan lid worden, je maakt een account aan en plaatst je spullen erop. De ander kan dan een reactie geven en je spullen huren.
Het is een platform zonder winstoogmerk.

We can’t just consume our way to a more sustainble world”

Hoe duurzaam bepaalde spullen ook zijn, niks is opgewassen tegen onze massaconsumptie. Daarom promoot GearShare.nl een andere manier van omgaan met de spullen die we al hebben. Door outdoor uitrusting te delen zijn er minder nieuwe spullen zonder in te leveren op waar het uiteindelijk omgaat: avonturen beleven!

www.gearshare.nl

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.