Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Duurzaam ontdekken met Baja Bikes

  • CamperHomie

Duurzaam ontdekken met Baja Bikes

Baja Bikes biedt fietstours en fietsverhuur in verschillende hoofdsteden en verschillende landen aan. CamperHomie is fan van duurzaam. Samen de wereld een beetje bij beetje groener krijgen is de missie.

Wanneer je een aantal kilometer gereden hebt, en je hebt je perfecte kampeerplek gevonden dan wil je natuurlijk nog wat van de omgeving zien. Er zijn meerdere mogelijkheden om de omgeving te verkennen. Je kan uiteraard de eeuwen oude benenwagen nemen, maar waar wij enthousiast van werden is ook geen onbekende, dat is de fiets!

Niet iedereen heeft plaats op de camper(bus) om de eigen fietsen mee te kunnen nemen. Wellicht heb je wel plek voor de (elektrische) vouwfiets. Met een elektrische fiets hoef je zelf niet te hard te trappen.

CamperHomie heeft een duurzame partner gevonden in fietstours en fietsverhuur, namelijk Baja Bikes.

Wij werden enthousiast over deze organisatie omdat de gidsen gewoon Nederlands spreken, en het is niet normaal in hoeveel bestemmingen zij al te vinden zijn. Wanneer er bij toeval geen Nederlandse gids beschikbaar is, dan is er wel één die Engels of Duits spreekt.

De vrolijke en ervaren gids neemt je mee naar plaatsen waar je anders dus nooit geweest zou zijn. Er is veel mogelijk in overleg. Zelf zijn we nogal bourgondisch ingesteld, dus vroegen wij de gids om wat heerlijk ontspannen eet en drink stops in te lassen. Zo hebben wij Barcelona  van een heel andere kant kunnen ontdekken. Geweldig! Daarna wel wat harder moeten trappen om de bezienswaardigheden nog enigszins te kunnen zien, maar voor 27,50 waren we zeker drie uur onder de pannen!

https://www.instagram.com/p/B0l7LFHIacQ/

 

Verdere informatie

Vanaf 8 jaar mag je al mee, dit is dus tevens een super leuke manier om met je kinderen de steden te gaan ontdekken.

Je kunt ook gewoon een fiets huren en zonder gids gaan. Tip; reserveer vooraf omdat je dan zeker bent van een plaats. Je kunt vooraf boeken maar ook ter plaatsen en dan contant betalen aan de balie. Reserveren is toch wel een aanrader om teleurstellingen te voorkomen. Wat we ook zeker makkelijk vonden is dat je de tickets alvast kan reserveren van de attractie in de stad, waar je die dag nog naar toe wilt.

Check hier wat Baja Bikes allemaal nog meer voor je in petto heeft!

Foto header; Baja Bikes

Één reactie op "Duurzaam ontdekken met Baja Bikes"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.