Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Indie Campers speelt in op nieuwe trend; werken en reizen met een camper

  • CamperHomie

Indie Campers speelt in op nieuwe trend; werken en reizen met een camper

Het leven en werken in een camper! Deze trend ziet Indie Campers ontwikkelen. Wil jij reizen en online werken, maar heb je de middelen niet? Indie Campers maakt het voor je mogelijk.

Amsterdam 23.10.2020 – Nu een groot deel van de bevolking door de omstandigheden van dit jaar vanuit huis werkt, ziet Indie Campers de laatste maanden een toenemende vraag van Digital Nomads en Remote workers naar het huren van een camper. 

Indie Campers lanceert daarom een nieuw product op maat gemaakt voor iedereen die in een camper wilt wonen, leven en werken. Het bedrijf biedt een flexibel model met maandelijkse of jaarlijkse abonnementen. Klanten kunnen een camper voor lange termijn huren.

In vergelijking met vorig jaar heeft Indie Campers in dit laatste kwartaal 66% meer verzoeken gekregen van mensen die geïnteresseerd zijn in het werken vanuit een camper als digital nomad of remote worker. Op het gebied van boekingen ziet Indie Campers de laatste periode een enorme toename van lange termijn boekingen in vergelijking met vorig jaar (op basis van gegevens van juni-augustus).

Het aantal boekingen van meer dan 4 weken is met +225% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Dit suggereert dat meer mensen langer op reis kunnen. Dit omdat de werkomstandigheden meer flexibiliteit bieden en er vanuit een camper gewerkt kan worden. Samen met de opkomende trend van een thuiskantoor en “working from anywhere“, heeft Indie Campers zich gecommitteerd tot het aanbieden van een op maat gemaakt abonnementsproduct voor lange termijn verhuur in al hun locaties in Europa, inclusief Amsterdam en Brussel.

Indie campers
bron: Indie Campers

 

Abonnement.

Het abonnementsmodel is geschikt voor zowel particulieren als bedrijven. Het biedt klanten de mogelijkheid om zich aan te melden voor een maand abonnement tegen een dynamische prijs. Of een jaar abonnement tegen een vaste maandelijkse prijs. Met dit nieuwe product kunnen mensen het camperleven op een geheel nieuwe manier ontdekken en ervaren. Dit alles inclusief het gemak van een onafhankelijk verwarmingssysteem, autoverzekering, pech onderweg, regelmatig onderhoud en klantenservice. Ook nodigt het bedrijf geïnteresseerde uit om van tevoren de campers te bezoeken op onze depots zodat ze zich compleet kunnen voorbereiden.

Met het abonnement van 6 maanden of meer worden extra´s zoals een tuintafel en stoelen, beddengoed en onze huisdiervriendelijke schoonmaakkosten aan de reiziger aangeboden, helemaal gratis. Een vast pakket van km/miles is inbegrepen in elk maand/jaarabonnement, en klanten kunnen tegen betaling extra pakketten aanschaffen.

Als Digital Nomad of Remote worker heb je volledige vrijheid en bepaal je zelf de periode, hoelang en waar. Er is keuze tussen 1 maand tot 12 maanden op 40 locaties in 15 landen door Europa. Er is zelfs een optie om de camper op een andere locatie af te geven dan waar de camper is opgehaald.

De prijzen variëren vanaf €799 per maand voor het jaarplan tot €849 per maand voor het maandabonnement. Een fantastisch aanbod aangezien de maandelijkse huurprijzen voor veel lange termijn reisaccommodaties een stuk hoger liggen.

Indie Campers opent haar deuren voor iedereen die op zoek is naar nieuwe ervaringen door reizen en werk te combineren en reserveringen kunnen vanaf nu gemaakt worden, binnen de huidige reisbeperkingen.

Foto credits header: @lydiaxcollins

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.