Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Meer camperplaatsen voor Camperplaats Leeuwarden na verbouwing

  • CamperHomie

Meer camperplaatsen voor Camperplaats Leeuwarden na verbouwing

Leeuwarden, 10 maart 2021 – Ze hebben zes maanden keihard gewerkt maar nu is ‘Camperplaats Leeuwarden’ aan De Zwemmer 3 weer open. De plaats is flink uitgebreid: er is nu plaats voor wel achttien campers! Er zijn ruimere plekken gecreëerd tussen meer groen. Daarnaast is ook het aanbod voor de kampeerders uitgebreid.

Camperplaats Leeuwarden is gelegen in de waterrijke buurt Zuiderburen. De camperplaats ligt aan een jachthaven: dit maakt het tot een prachtige plek om te overnachten, zowel met de camper als met de boot.

Meer camperplaatsen aan het water

Eigenaresse Magreet Dröge wilde haar gasten een nog betere ervaring kunnen bieden en dus werd er besloten om de camperplaats te verbouwen. De verbouwing ging op 1 september 2020 van start. De voornaamste reden voor de verbouwing was de behoefte aan meer plekken aan het water.

Een ander belangrijk doel was het nog groener maken van de camperplaats. Er is nu meer beplanting rondom de camperplaatsen gerealiseerd en de plekken aan het water zijn voorzien van gras. Alles om de gast een nog mooiere beleving mee te geven.

De eerste weken van de coronaperiode liepen de bezoekersaantallen nog achter, maar afgelopen zomer hadden zw al weer een stijging van 30 procent bezoekers ten opzichte van het jaar daarvoor. Leeuwarden is bijzonder in trek bij camperaars.

Camperplaats Leeuwarden

Een boot of scooter huren

De Leeuwarder camperplaats heeft naast een uitbreiding van het aantal plaatsen en de ‘vergroening’, ook gezorgd voor een uitbreiding van het aanbod aan activiteiten. Naast kamperen is het nu ook mogelijk om een boot of een scooter te huren. Een hele toffe manier om de omgeving beter te leren kennen.

Verder zijn er vaste ligplaatsen en vrije ligplaatsen te huur. Hiermee wordt ingespeeld op de wens van gasten die graag achter de camper hun eigen boot meenemen om Friesland te ontdekken.

De camperplaats staat bekend om hun unieke concept voor haar gasten, ‘De korting sleutel’. Als gast ontvang je een sleutel en op vertoon van de sleutel krijgen de camperaars korting bij aangesloten bedrijven, diverse winkels, restaurants,  activiteiten en musea. Dat noem ik nog eens een warm welkom.

Deze sleutel is dus ook gelijk jouw locale gids. De website houd je op de hoogte van allerlei nieuwe aangesloten acties en evenementen in Leeuwarden. Een win – win voor de camperliefhebber.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.