Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Op vakantie in een hostel op wielen.

  • CamperHomie

Op vakantie in een hostel op wielen.

Onze community omarmt nieuwe initiatieven, zo ook deze.
Op vakantie in een hostel op wielen; dat is wat de 4 Nederlandse vriendinnen misten. Super tof concept waar je straks overal in Europa op kan stappen. De meiden gaan opzoek naar de mooiste spots en jij, of een van je vrienden die geen camper hebben, kan erbij zijn.

Het duurt nog even voordat je vakantie kan gaan vieren in dit hostel op wielen. De meiden gaan eerst de 44 oude bus zelf ombouwen. Nog een hele klus. Het idee is om de bus op alle mogelijke plaatsen te parkeren. Ofwel een off the grid adventure. De bus krijgt 9 bedden, een warm water douche, toilet, lounge en een keuken. In de winter krijgen de gasten het niet koud, er wordt zelfs gedacht aan een verwarming.

 

https://www.instagram.com/p/CC71_-MDEUA/?utm_source=ig_web_copy_link

De dames zijn een crowdfunding gestart, jij kan onderdeel worden van La Karavaan Adventure. Wie weet ben je binnenkort trotse eigenaar van Freddy Fridge, Wilma Window, of Teddy Tire.

Speel je met de gedachten om een camper te kopen, wellicht is dit hostel op wielen dan een van de manieren om uit te testen of het avontuur wel iets voor jou is!

We wensen de meiden heel veel succes en veel duurzaam bouw plezier.

Het hele verhaal lees je op de website www.lakaravana.nl.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.