Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Een camper huren via het deelplatform Yescapa

  • CamperHomie

Een camper huren via het deelplatform Yescapa

Een deelplatform biedt voor ons de uitkomst om een camper te huren en te proberen welke camper het beste bij je past. Daarnaast heb je de kosten niet en hoef je geen stalling te regelen. Wees er wel op tijd bij. Kamperen is nou eenmaal hot, en zeker met een camper. Een camper huren in heel Europa kan ook via het deelplatform Yescapa

Op reis gaan met een camper is een leuke manier om een nieuw land of regio te ontdekken.

Vrijheid, avontuur en verbondenheid met de natuur zijn de drie grootste redenen waarom roadtrips met een camper aan populariteit winnen.

Je kan nu gemakkelijk een camper huren in heel Europa dankzij het deelplatform Yescapa. Wil jij ook graag met een unieke van een ander land verkennen of liever een camper met alles erop en eraan? Dankzij Yescapa kan je in contact komen met geverifieerde lokale camper eigenaren die hun camper, camperbus of van willen verhuren en zo meer mensen de kans willen geven om te proeven van het vanlife.

Hoe werkt het dan een camper huren?

Zowel Europese als niet-Europese inwoners kunnen een ideale camper, camperbus of campervan huren door simpelweg lid te worden van de gratis community. Voer je reisbestemming in waar je de camper wil huren, zoals bijvoorbeeld Tenerife, alsook je reisdata, en tada. Je krijgt vervolgens een hele lijst van campers die te huur zijn voor jouw reis. Vervolgens kan je nog verdere filters toepassen naargelang jouw wensen. Zo kan je selecteren of je een wc en douche wil, beddengoed, airco en dergelijke.

Wij schreven al eerder een blog waar je op moet letten als je een camper gaat huren. Het voordeel om te huren via een deelplatform zoals Yescapa, is de uitgebreide verzekering en pechhulp die zijn inbegrepen.

Nadat je via Yescapa een reserveringsaanvraag naar lokale camper eigenaren hebt gestuurd, krijg je meestal binnen 24 uur een reactie. Dus ook last-minute uitjes zijn perfect mogelijk.

Je zal daarnaast ook reviews van vorige huurders kunnen lezen. De eigenaar, die de regio meestal het beste kent, zal je waardevolle tips kunnen geven om je reis verder te plannen en zo onvergetelijk mogelijk te maken. Zo kan je je reis als een echte local ervaren.

Eenmaal de eigenaar je aanvraag heeft bevestigd, kan je je boeking online bevestigen. Verder spreek je af met de eigenaar wanneer je het voertuig komt ophalen en is het wachten tot de dag van vertrek er eindelijk is. In tussentijd kan je je road trip nog verder plannen zodat je geen enkele hoogtepunten mist.

Foto: Nick Dunlap

Let’s go.

Op de dag van vertrek vul je samen met de eigenaar een huurcontract in dat voorzien wordt door Yescapa. Na de praktische uitleg van de eigenaar over de camper en een testrit, is het eindelijk aan jou om de weg op te gaan en een onvergetelijke tijd door te brengen in een camper!

Vind jouw perfecte camper in Europa via Yescapa

Extra tip: Yescapa biedt, naast hun algemene app waar je campers op kan huren, ook een tweede app aan, namelijk Yescapa Level. Dankzij deze app kan je héél eenvoudig ervoor zorgen dat je camper recht geparkeerd staat als de ondergrond niet recht is. Goodbye tegen de nachten waar je met je voeten hoger ligt dan je hoofd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.