Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Een prullenbak voor onderweg, FlexTrash heeft ze!

  • CamperHomie

Een prullenbak voor onderweg, FlexTrash heeft ze!

Nog een schone partner voor CamperHomie is FlexTrash! FlexTrash is exact hetgeen wat de naam zegt. Een flexibel, handig mee te nemen en gerecyclede prullenbak voor onderweg. De prullenbak die je zo opvouwt en weer op kan bergen. Het enige wat jij hoeft te doen is jouw afval er in te gooien.

Ze zijn super gemakkelijk te installeren en als het prullenbakje vies is, haal je het zakje er met gemak van af. Het zit namelijk bevestigd met klittenband. Je kunt ze zelfs uitwassen. Nu verkrijgbaar bij ons in de shop: www.camperhomie.com/flextrash

Nog een leuk feitje; de prullenzak is gemaakt van PET- flessen en het zakje erin is gemaakt van suikerriet. Van de flessen worden eerst plastic vezels gemaakt, deze worden omgezet naar draden en daarvan maken de naaisters de zakken. Het is een product van Nederlandse bodem. Eén om trots op te zijn.

FlexTrash hang je weg waar je wil.

FlexTrash is voor ons als kampeerders dé uitvinding omdat het licht is in gewicht en er zijn verscheidene mogelijkheden om ze te bevestigen. Zo kun je deze met een clip aan een paneel of deur hangen, waar jij vindt dat een fijne plek is. Flextrash heeft zelfs een oplossing voor aan een hoofdsteun als je dat praktischer vindt.

De allerleukste vinden we wel de campstick, welke je zo in het gras prikt naast je camper(bus) of naast je stoel. Zo blijf je toch in de vakantiemodus en hoef je niet gelijk hélemaal naar die prullenbak die twee meter verderop staat.

In verschillende formaten verkrijgbaar.

Ze zijn verkrijgbaar in 3 liter, 5 liter en 9 liter en op ze hebben wel vijf verschillende manieren om ze te bevestigen.

Zelf vinden we die van 9 liter het handigst voor binnen en buitengebruik. De 9 liter omdat deze een goede maat heeft voor nog redelijk wat afval. Ben je met zijn tweeën op pad dan zal een kleinere ook volstaan. Het is maar net hoe vaak je ze wil ledigen. Ze zijn sowieso een aanvulling voor je interieur door de vrolijke vakantie kleuren!

Laat jij ons weten wat jij er van vindt?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.