Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Goedkoop tanken!

  • CamperHomie

Goedkoop tanken!

Duurzaam en goedkoop is voor ons Nederlanders toch wel een hele goede mix, niet? Wij vroegen ons af wat nou gaaf zou zijn om als camperaar of recreant nog meer te kunnen doen als compensatie en zeg nou eerlijk; goedkoop tanken klinkt toch als muziek in de oren?

Daarom is CamperHomie voor jullie op zoek gegaan om samen nog meer CO2 te kunnen compenseren. En nee, we gaan het klimaat probleem niet oplossen maar tóch kan je op jouw manier een bijdrage leveren. CamperHomie wil je hier heel graag bij helpen.

Als we gaan rijden met onze trots op wielen, zijn we niet de schoonste wat duurzaam vervoer betreft. We stoten nogal wat CO2 uit met zijn allen. Toch willen we graag blijven reizen en blijven ontdekken. We moeten tanken om verder te kunnen reizen.

Nieuwe partner voor CamperHomie is Tankey.

Dit hebben we gevonden in de partner Tankey.nl. Een jonge startup welke een mix van goedkoop en duurzaam aanbiedt, een perfecte partner dus voor CamperHomie en voor jou!

Het werkt heel eenvoudig, en biedt met de partners welke ze al hebben nóg meer voordelen. Geen pasjes, geen zegeltjes, gewoon direct korting via je telefoon. De bus of camper waar jij in rijdt slurpt een groot aantal liters brandstof, dus je korting kan aardig op lopen.

Hoe kom ik aan die korting? We leggen het je graag uit.

Super simpel. Je download de Tanky app in de appstore, en vult al je gegevens in. De app van Tankey, geeft zelf aan welk tankstation bij jou in de buurt is waar je jouw extra korting op de scherpe pompprijs krijgt. Er zijn al wel 400 tankstations in Nederland waar je de korting kunt halen.

Tankey geeft je hierbij gelijk de keuze om 1 cent per liter aan CO2 uitstoot te compenseren! Dit vinden wij uiteraard een MUST maar we leven in een democratisch land dus het is aan jou wat je wilt kiezen 😉. (Je kunt ook direct de partner uitkiezen waar je eventueel al bij aangesloten bent om de korting te behouden.)

Aangekomen bij een van de tankstations welke de Tankey app aangeeft, log je in op de Tankey app. Je vult je het nummer van de pomp in waar je bij gaat tanken. De app geeft aan dat je kunt gaan tanken. Maar nu komt het allermooiste. Je bent klaar met tanken, loopt naar de kassa en daar staat direct je korting per liter op de kassabon! Hoe mooi is dat?!

https://www.instagram.com/p/By66NrYFUVo/

Wil je weten wat Tankey nog meer biedt, check de site op tankey.nl of dowloads via;

  •  App via Play store (Android)
  •  App via App Store (iOS)

 

Photo header; Scott Rodgerson

Één reactie op "Goedkoop tanken!"

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.