Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Seks tijdens kamperen! The do’s en dont’s.

 • CamperHomie

Seks tijdens kamperen! The do’s en dont’s.

Oooooh, kampeerseks – DIT is een leuk onderwerp, nietwaar? Word je er verlegen van? Geloof ons, je bent niet de enige! Zeker te weten dat iedereen er wel eens aan denkt: kun je goede seks hebben tijdens het kamperen? Hoe is het om seks te hebben in een camper? Hoe zit het met een slaapzak?

Hoe dan ook, het goede nieuws is dat kampeerseks goed te doen is. Zelfs als je kinderen hebt.

En raad eens? Het kan zelfs je seksleven verbeteren. Het kan je seksleven verbeteren? Hoe dan?

Meestal doen mensen ‘het’ VAKER tijdens het kamperen dan thuis. Laten we een paar redenen bekijken waarom dat zo is.

1. Onderzoeken wijzen uit dat kamperen briljant is voor je seksleven.

In de UK is onderzoek gedaan naar kampeerseks. Er zijn 500 kampeerders geïnterviewd voor en na een kampeertrip van drie nachten.

Meer dan de helft van de stellen meldde dat ze tijdens de reis “veel vaker” seks hadden, en 37% verdubbelde hun aantal typische ondeugende avonturen. Nou is de UK niet het meest preutse land dat we kennen als het om intieme momenten gaat.

Dan is er nog een studie van de US Travel Association, die aantoont dat stellen die reizen gezondere en gelukkigere relaties hebben dan degenen die dat niet doen.

In Nederland is er een onderzoek geweest van het Radio 10-programma Tim In de Morgen onder 1.238 mensen. Let op; in deze enquête geeft 90% aan meer seks te hebben als ze gaan kamperen.

Als de onderzoeken het uitwijzen dan zal het ook wel zo zijn? Gelukkig zijn we hier zelf nog bij en bepalen we zelf hoe en hoe vaak we “het” doen.

“Een gelukkiger relatie betekent meestal dat je vaker seks hebt”. Ook al zo een standaard uiting.

Nou ja, het moraal van alle onderzoeken hier is dus …let’s go camping!

romantische kamperen
credits; Jonathan Borba Unsplash

 

2. Een ervaring om nooit te vergeten.

Als je op avontuur gaat, worden je zintuigen erg gestimuleerd. Alles lijkt leuker, spannender en levendiger. Je dagelijkse sleur wordt verbroken. Die sleur is de grootste seks vijand.

Stress ook. Tijdens het kamperen kun je veel van jouw dagelijkse stressfactoren achter je laten. Je bent op vakantie. Je bent vrij! Kamperen is erg bevrijdend en het roept iets in ons op.

Bovendien is de kans groter dat je meer wilt experimenteren als je op vakantie bent. Of.. misschien juist niet. Want hallo, zo groot is de ruimte waarin we leven vaak ook weer niet. Aan de andere kant kan de ruimte juist zorgen voor nieuwe ontdekkingen voor in het kamasutra boek?

Wat is er anders aan seks in een camper of een tent, naast minder stress en de sleur, dan aan een kamer in je huis?

Antwoord: bijna alles!

Laten we eens kijken naar de positieve kanten en minder positieve kanten van intieme momenten tijdens kamperen!

Nou, wat zeker goed is, is wel het feit dat je aan het kamperen bent! Als je aan het kamperen bent, ben je waarschijnlijk op vakantie of doe je in ieder geval andere dingen, en je raakt WEG van je ‘echte’ leven.

Dit bevordert vaak een gevoel van vrijheid en het beste van alles: AVONTUUR! Het is het buitenleven – de natuur, de omgeving, misschien wel de mensen die je spreekt. Adam en Eva zijn ook zo begonnen.. we weten allemaal wat daar van gekomen is!

Om nog maar te zwijgen van het feit dat je misschien wat meer wijntjes of bier drinkt, want hé we zijn er toch, we hoeven niets, voelen ons heerlijk relaxt. Alcohol gooit net even die handrem eraf, en geeft je misschien dat zekere gevoel wat je als klein zetje nodig had.

https://www.instagram.com/p/CEr_QZdhKgr/

Misschien is seks in een camper of tent niet zo comfortabel of zo gemakkelijk als je misschien denkt.

Er zijn beslist “minder leuke” dingen. Je zult verschillende uitdagingen moeten overwinnen, afhankelijk van je bestemming.

Als je op een afgelegen locatie staat, heb je automatisch minder problemen om ontspannen van bil te gaan. Als er niemand in de buurt is, kun je buiten douchen, je kunt het buiten doen, naakt zwemmen, wat je maar wilt.

Als je op een betaalde camping bent, heb je waarschijnlijk ook automatisch betaald voor je buren, grrrr.

Mocht je exhibitionistisch aangelegd zijn, ga je gang, dan kun je er een hele dag tegenaan. De buren weten dan waarschijnlijk wel wat er aan de hand is. Je zult dan niet gauw schrikken van die verafschuwende blik van je buurvrouw en de juist jaloerse blik van je buurman.

Dus, wat zou er minder positief kunnen zijn aan seks in de camper(bus)?

 • Tenzij je hem hebt vervangen, is het matras voor campers waarschijnlijk verschrikkelijk.
 • Soms is er een laag of schuin plafond.
 • Het zal een vrij kleine ruimte zijn als je in een camper zit.
 • Er zullen af ​​en toe … geuren zijn. Zelfs als de badkamer een deur heeft. Dit is een enorme afknapper. Het gebruik van lekkere geurtjes in het toilet wordt sterk aanbevolen!
 • De binnentemperatuur is mogelijk niet geregeld. Heet wordt het sowieso.
 • Campers hebben erg dunne wanden.
 • Campers staan ​​niet bekend om hun stabiliteit. Denk aan het gezegde “Don’t come knocking … if the van is rocking!”
 • Je kinderen zijn mee. Dit kun je trouwens ook heel makkelijk tackelen door ze op te geven bij de animatie van de camping. Of de omgeving te laten verkennen of… nou ja, jullie verzinnen wel wat.

 

Het zal altijd beter zijn dan in een tent! Als je in een tent ligt en het is erg koud, wil je waarschijnlijk in de slaapzak blijven. Heb je dit weleens geprobeerd? Niet de gemakkelijkste manier om seks te hebben, tenzij je in twee slaapzakken zit die aan elkaar zijn geritst.

Inspiratie om jouw reis te boosten;

–   Better safe than sorry; Condooms discreet verzonden
–   Even neuzen voor interessante toys
–   Spannende, romantische, verleidelijke erotische spellen voor twee.
Het is grappig, spannend en …… anders misschien leuk om kado te doen.

Bonus tip; Wellicht handig om eens een camper te huren om uit te proberen of je een tent of een camper leuker vindt.

Hebben we iets gemist dan is jouw inspiratie welkom onder dit blog. Have fun!

 

Foto header credits; Joanna Nix- Walkup Unsplash

3 reacties op “Seks tijdens kamperen! The do’s en dont’s.

 • Tip; zet de zaklamp uit als je bezig bent. Wij hebben de camping ooit getrakteerd op een live schouwspel in de tent. Dat voorkomt dat mensen je raar aankijken de volgende ochtend.

  • Haha ook wij hebben meegemaakt dat de overburen bezig waren ik heb toen aangeklopt of dat alles lukte ik heb nog nooit mensen gezien met z’n rood hoofd 1 dag later waren ze weg zonder iets te zeggen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.