Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Achteruitrijcamera en parkeerhulp

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 20 maart 2020 om 15:52

Achteruitrijcamera en parkeerhulp

CamperHomie

Rijden met een camper is iets moeilijker dan rijden met een normale auto. Je bent langer, breder en zwaarder. Dit maakt het soms lastig om te manoeuvreren, vooral in smalle Italiaanse dorpsstraatjes. Helemaal lastig wordt het bij het achteruitrijden en inparkeren.

Daarom raden we aan een achteruitrijcamera te installeren. Deze kun je simpelweg monteren bij het kenteken. Afhankelijk van het model zijn deze uitgerust met nightview of sensoren of afstand te meten en voorkom je schade aan je achterbumper. Of je kunt het verkeer achter je in de gaten houden voor een inhaalmanoeuvre. Ook het in- en uitrijden van je kampeerplaats is vaak precisiewerk. Dat maakt een achteruitrij camera onmisbaar voor een camper.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden