Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Nieuw concept: Slim onderhoud voor de camper.

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 17 april 2023 om 15:28

Nieuw concept: Slim onderhoud voor de camper.

CamperHomie

Mobiledrôme & Partners introduceert een uniek nieuw concept: Slim Onderhoud voor de camper. Hierbij worden de camper opbouw, auto, onderstel en motor gecontroleerd op de meest voorkomende problemen. Denk hierbij aan inspectie van kit naden, uitvoeren van vochtmeting en het controleren van verlichting, koelsystemen en remmen.

Binnen dit concept kun je kiezen voor vier verschillende beurten, welke binnen minimaal drie tot maximaal zes uren kunnen worden uitgevoerd.

Op de website vind je meer informatie over het concept Slim Onderhoud Camper Beurten. Ben je in de buurt maak dan een afspraak voor een beurt aan jouw camper. Neem dan contact op met ons Techno Center op 088 – 303 81 00, via [email protected] of via het contactformulier. Ook voor verdere vragen over dit nieuwe concept kun je terecht bij onze medewerkers in het Techno Center.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden