Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Het stinkt in de camper

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Lotte 10 september 2019 om 11:04

Het stinkt in de camper

Lotte

Weet iemand hoe het kan dat zo gauw we gaan rijden er een vieze lucht, ik denk uit de vuilwatertank, de camper in komt ook al is hij geleegd en alleen als we rijden?

Bijlagen:
Mike

Naast de vuilwatertank reinigen is er nog een mogelijkheid. Bij het vervangen van de lavabokraan in de badkamer, zag ik dat de ontluchtingsslang op de afvoer los was. Die slang gaat recht door de vloer naar buiten. Na reparatie geen geur meer. Hadden wij voordien ook regelmatig.

RoadWhale

Dit komt niet omdat de vuilwatertank vies is, daar is ie namelijk voor. Dit komt doordat je bij het rijden een tocht krijgt via de ontluchting van je tank naar je afvoer putje, het kan dus zijn dat die lucht door je sifon/zwanenhals gedrukt wordt en dat geeft een luchtje. Je kan het makkelijk voorkomen door de stop in de wasbak en doucheafvoer te doen.

De Bamboer

Het eerste en makkelijkste wat je kan proberen is een bekertje water in de afvoer van zowel je wasbakjes als je douche te gieten. Afvoeren in campers staan soms lange tijd droog waardoor rioollucht kan optrekken. Zodra er een beetje water in zit is het systeem weer luchtdicht.

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

4 berichten aan het bekijken - 1 tot 4 (van in totaal 4)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden