Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Introductie Camperbouwvideo’s //www.reizenopvierwielen.nl

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Amber de Bruin 13 oktober 2020 om 16:28

Introductie Camperbouwvideo’s //www.reizenopvierwielen.nl

Amber de Bruin

Ik begin aan het ombouwen van een Mercedes Sprinter, waarmee mijn hondje Stars en ik de wereld willen gaan ontdekken.
Bij het verbouwen van de camper, wordt er gelet op de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. De bouw is uniek en voldoet geheel aan de nieuwste trends ! De verbouwing is in samenwerking met Bruin’s Bouwdiensten, (het bouwbedrijf van mijn vader).

Al maanden ben ik bezig geweest met het uitwerken van mijn ideeën en het realiseren van mijn plannen.
Nu is het eindelijk dan zo ver ik ga online met mijn verhaal. 🎊 Mijn eerste auto en tevens tweede woning is een feit.. Daar is die dan een Mercedes Sprinter.

Ik heb besloten om het koude kikkerlandje in te gaan ruilen voor de 510.100.000 km2 die de wereld te bieden heeft. 🛠Ik begin aan het ombouwen van een Mercedes Sprinter naar droomwoning op vier wielen, bij het verbouwen van de camper wordt er gelet op de duurzaamheid en kwaliteit van de producten. De bouw wordt uniek en voldoet geheel aan de nieuwste trends !

📷. Bewerkt met Allround Travel Preset.

View this post on Instagram

🚐Woning op vier wielen? Een auto die groot genoeg is om in te kunnen wonen met Stars,de plattegrond is iets waar ik een hele langen tijd over heb zitten puzzelen. Wel kon ik al snel vaststellen dat de camper voorzien moet worden van… •Een douche ruimten en toilet. •Eetgelegenheid voor meerderen personen. •Met een dakterras waar je kan genieten van de felste sterren en de donkerste nachten. •Ook is het hebben van een vaste bed voor mij erg belangrijk, zeg nou eerlijk na een druk dagje is “het in je bed te kunnen ploffen “ toch heerlijk, moet er niet aan denken om dan eerst mijn eetgedeelte te moeten verbouwen… •De camper moet voorzien worden van stroom, water en licht. •De juiste isolatie is een belangrijk punt zodat de camper ook in de winter te gebruiken is. •Een ruime watervoorziening, zodat ik niet gebonden ben aan camping overnachtingen.. • Airco voor mijn viervoeter want het laatste wat ik wil is een hottdogg… Een hele lijst voor een voertuig op vier wielen.., ik heb het huisje zo ontworpen dat al mijn wensen er in moeten passen. Ik heb zeker vertrouwen in de opbouw van de camper.., Voor het verbouwen van een camper heb je kennis en ervaring nodig van het opbouwen van woningen..,tot het plaatsen van zonnepanelen. Om maar te zwijgen over het gereedschap dat er wel niet nodig is … De verbouwing is in samenwerking met Bruin’s Bouwdiensten, dat is het bouwbedrijf van mijn vader. Ik vind het echt geweldig om samen met mijn vadertje dit te kunnen doen en zo iets moois samen op te kunnen bouwen. 📷. Bewerkt met Allround Travel Preset, link in bio! #livingvanlife #wanderlust #adventurelife #dutchtraveler #vanlove #vanlife #vanlifeadventures #vanlifeliving #camperlifestyle #camperconversions #campervans #homeisehereyouparkit #vanlifegirls #vanlifestories #camperbouw #vanlifeexplorers #campervanbuild #girlstravellingsolo #building #dadanddaughter #outsideisfree #dutchlandscape #convertion #reizenopvierwielen #adventure #travelstories #blogger #breakawaytoday #vanlifeeurope #vanlifesociey

A post shared by Maureen Amber Roos de Bruin (@amberdebruinxo) on

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden