Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Kees & Shifrah "Het begin van ons huisje"

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

surfdrivelove 10 januari 2020 om 12:29

Kees & Shifrah "Het begin van ons huisje"

surfdrivelove

https://www.youtube.com/watch?v=BhcQM7t8qpM&t=101s

Hallo! Wij zijn Kees & Shifrah en wij hebben begin vorig jaar onze bus gekocht. Eigenlijk hadden we de plannen al vrij snel klaar liggen omdat we al heel lang bezig waren met het zoeken naar een bus. Voor dat we onze huidige bus hadden, hebben we mini camper gebouwd van een Daihatsu Hijet. Dit was gelijk de kleinste camper van Nederland! Na op reis te zijn geweest langs de Franse kust om te surfen, waren we er achter dat dit echt veel te klein was om lang mee te reizen. We zijn opzoek gegaan naar een mooie grote bus. Voor ons was het wel belangrijk dat de bus een authentieke sfeer had. We zien waarde in oude rommel en vinden het leuk om dat te hergebruiken. We hebben een oude Duitse leger ambulance gekocht. Een Mercedes 508D uit 1985. Nadat we de bus helemaal leeg getrokken hebben zijn we begonnen met de inrichting. De link is van de video waarin we beginnen met het bouwen van de bus. Volg ons op YouTube en Instagram voor al onze avonturen.

https://www.instagram.com/surfdrivelove/

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden