Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Motorolie

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 17 maart 2020 om 16:27

Motorolie

CamperHomie

Voordat je je schoonmoeder verblijden kan met verse Italiaanse olijfolie, kun je maar beter ook een fles motorolie bestellen en de oude olie verversen voor je op roadtrip gaat. Motorolie zorgt ervoor dat de bewegende onderdelen van een motor van elkaar gescheiden blijven. Met een goede smering kan je motor maximaal presteren met een minimum verbruik aan brandstof. Omdat motorolie de motor ook reinigt, wordt de levensduur van je motor verlengd.

Om je road trip gesmeerd te laten verlopen, kijk je voor je vertrekt het oliepeil met de oliepeilstok na. We raden aan elke 15000 km je olie te verversen. Dit kun je makkelijk zelf en goedkoop doen. Zo bespaar je ook op langere termijn geld en kun je met een gerust hart naar la mamma rijden voor die andere olie.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden