Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Op het platteland van Ommen kamperen op het boerenerf in de regio Zwolle

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Varsenerveld Ommen 1 februari 2020 om 17:52

Op het platteland van Ommen kamperen op het boerenerf in de regio Zwolle

Varsenerveld Ommen

Boerencamping Het Varsenerveld ligt middenin het prachtige Overijsselse Vechtdal. Alle kampeerplekken liggen rondom de boerderij van boer en boerin Hendrik-Jan en Gezina de Lange-Nabers. Er zijn drie mooie velden waarvan er twee zijn met natuurlijke schaduw van de bomen.

Op het erf van boerderijcamping Varsenerveld is plek voor 25 tenten, caravans of campers. Die plekken zijn ruim opgezet en bieden weids uitzicht over de boerderij. Elke plek is daarnaast voorzien van elektra (6A). Het toiletgebouw is verwarmd en van alle luxe voorzien. Voor de warm water douches heeft u geen muntjes nodig.

In De Deel hebben wij een gezellige recreatieruimte met vloerverwarming gerealiseerd. Hier kunt u boeken lenen of het journaal of sport op de televisie kijken. Tevens is er gratis WiFi op onze gehele camping. Speciaal voor campers is er een sanistation: een stortplaats voor de toilet-cassette en vuilwatertank.

Kamperen bij de boer is voor uw (klein)kinderen een groot avontuur. De kleintjes mogen vier keer per week mee met boer Hendrik-Jan om de koeien, dwerggeiten, kippen en de pony te voeren. Daarnaast helpen de kinderen bij het rapen en tellen van de kippeneieren. Als de dieren even rust hebben kunnen de kinderen zich uitleven in de speeltuin met grote zandbak. Ook zijn er skelters en steppen waarmee ze op ons erf vrij mogen spelen.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden