Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Ruitenwissers

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 17 maart 2020 om 16:13

Ruitenwissers

CamperHomie

Natuurlijk wil je naar de zon, maar de kans dat je onderweg in de Ardennen of in de Noord-Franse vlaktes een regenbui over je heen krijgt is niet gering. Als je wisserbladen van de ruitenwissers versleten zijn, rijd je bij nat weer bijna blind over de Route Nationale. Daarom kun je het beste je ruitenwissers en wisserbladen nakijken voor je vertrekt.

Maar problemen worden niet alleen door de wisserbladen veroorzaakt. Ook de ruitenwisserarmen of de ruitenwissermotor kunnen ervoor zorgen dat je zicht ontnomen wordt. Een optimaal zicht wordt namelijk alleen gegeven als alle onderdelen van de ruitenreiniging in de auto volledig functioneel zijn.

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden