Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Goedkoop tanken!

  • CamperHomie

Goedkoop tanken!

Duurzaam en goedkoop is voor ons Nederlanders toch wel een hele goede mix, niet? Wij vroegen ons af wat nou gaaf zou zijn om als camperaar of recreant nog meer te kunnen doen als compensatie en zeg nou eerlijk; goedkoop tanken klinkt toch als muziek in de oren?

Daarom is CamperHomie voor jullie op zoek gegaan om samen nog meer CO2 te kunnen compenseren. En nee, we gaan het klimaat probleem niet oplossen maar tóch kan je op jouw manier een bijdrage leveren. CamperHomie wil je hier heel graag bij helpen.

Als we gaan rijden met onze trots op wielen, zijn we niet de schoonste wat vervoer betreft. We stoten nogal wat CO2 uit met zijn allen. Toch willen we graag blijven reizen en blijven ontdekken. We moeten (nog) tanken om verder te kunnen reizen.

Tankey app voor tankvoordeel en CO2 compensatie.

Dit hebben we gevonden bij Tankey. Een jonge startup die een mix van goedkoop tanken en duurzaam rijden aanbiedt via een smartphone app. Een perfecte combinatie dus voor CamperHomie en voor jou!

Het werkt heel eenvoudig. Geen pasjes, geen zegeltjes, maar gewoon direct korting op je tankbeurt via de app. De bus of camper waar jij in rijdt slurpt een groot aantal liters brandstof, dus je besparing kan aardig op lopen. En met 500 deelnemende tankstations in Nederland, kan je al op veel plekken terecht.

Hoe kom ik aan die korting? We leggen het je graag uit.

Super simpel. Je download de Tankey app in de App Store of Play Store, en maakt een account aan. De app geeft aan welk tankstation bij jou in de buurt is waar je jouw extra korting op de pompprijs krijgt.

Aangekomen bij één van de 500 deelnemende tankstations, open je de Tankey app. Je hoeft nu alleen je pompnummer te bevestigen. Tanken en betalen doe je zoals je gewend bent. En het allermooiste: je bent klaar met tanken, en ziet direct je korting per liter op de kassabon! Hoe mooi is dat?!

Als welkomstcadeautje krijg je je eerste 2 tankbeurten met Tankey 5 cent per liter korting bovenop de pompprijs. Daarna is je korting afhankelijk van de partners waarbij je een contract hebt, of de online winkels waar jij shopt. In de app zie je alle mogelijke kortingen, die je ook nog eens lekker bovenop elkaar kan stapelen.

Tankey geeft je bij het tanken de keuze om 1 cent per liter van je korting aan CO2 compensatie te besteden! Dit vinden wij uiteraard een MUST maar we leven in een democratisch land dus het is aan jou wat je wilt kiezen 😉.

Wil je weten wat Tankey nog meer biedt, check de site op tankey.nl of dowloads via;

 

Photo header; Scott Rodgerson

2 reacties op “Goedkoop tanken!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.