Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

7 tips voor een dagje weg vanaf jouw bestemming.

  • CamperHomie

7 tips voor een dagje weg vanaf jouw bestemming.

Wanneer je deze zomer in Nederland blijft hebben we 7 tips voor jou om een dagje weg te plannen. Goed te doen vanaf jouw gekozen bestemming van deze zomer.

Hopelijk zijn de weergoden ons deze zomer ons goed gezind, wees eerlijk een dagje weg met een zonnetje erbij maakt de dag toch leuker. Nu zijn we als Nederlanders wel wat gewend dus houdt een buitje regen ons zeker niet tegen. CamperHomie heeft alvast wat tips voor binnen en buiten op een rij gezet. We geven je tips betreffende de trips welke vooraf te boeken zijn zodat jouw vakantie met de camper nog relaxter wordt.

 

Je kunt alle kanten uit met Tours en Tickets

Sta je in de buurt van Amsterdam of omgeving? Check dan zeker even deze website. Ze hebben allerlei toffe aanbiedingen voor musea, attracties, hop on- en off bussen en nog veel meer. Een rondvaart in Amsterdam moet op je bucketlist staan toch?

Afwisselende ideeën via Tours en Tickets;
Keukenhof bloemenvelden en bollenboerderij
Amsterdam canal cruise by candle light
Rondvaart door Amsterdam
Kleine groepen tours Volendam Zaanse schans platteland
Amsterdam Light Festival – Loetje (Biefstuk) Central Station

Baja Bikes

Baja Bikes biedt fietstours én fietsverhuur in verschillende hoofdsteden en verschillende landen aan. Niet iedereen heeft plaats op de camper(bus) om de eigen fietsen mee te kunnen nemen.

Wij werden enthousiast over deze organisatie omdat de gidsen bijna overal in Europa Nederlands spreken, en het is niet normaal in hoeveel bestemmingen zij al te vinden zijn. Wanneer er bij toeval geen Nederlandse gids beschikbaar is, dan is er wel één die Engels of Duits spreekt.

In Nederland hebben ze verschillende pakketten welke je kunt boeken in verschillende grote steden. Zoals Amsterdam, Den Haag, Alkmaar, Maastricht, Gouda en nog veel meer.

De vrolijke en ervaren gids neemt je mee naar plaatsen waar je anders dus nooit geweest zou zijn. Er is veel mogelijk in overleg.

Dagje ontdekken met Baja Bikes

Vakantieveilingen

Deze organisatie heeft dus elke dag wel een aanbieding! Houd ze goed in de gaten want je kunt echt een dagje heel voordelig op stap. Hier zijn aanbiedingen te vinden voor een dag weg, een attractiepark, dineren op sjiek of juist niet en nog veel meer. Wellicht scoor je ook nog een goedkoop product welke je net goed kon gebruiken voor onderweg.

Alle aanbiedingen terug te vinden op de pagina van vakantieveilingen.

 

Happen en Trappen

Fiets . Food . Fun.
Je hebt een plek gevonden om te staan met de camper. Je hebt je fietsen mee en je wilt de omgeving verkennen. Happen en Trappen heeft de fietsroutes en restaurants al voor je uitgekozen. Hup je springt op de fiets met je uitgekozen route en geniet van de natuur om je heen.  Ga je deze zomer voor culinaire gemak dan kies je voor Happen en Trappen. Mooie bijkomstigheid is dat je de calorieën er zo weer af trapt!

Alle info voor een “gemaksdag culinair genieten”. Leuk voor je zelf maar ook om weg te geven aan een Homie!

 

Tralaluna Drenthe

Een dag of een week of een hele week genieten in de buurt van Drenthe met Tralaluna. Wanneer je de website ziet krijg je al zin om te vertrekken. Je kunt een van de bussen huren voor een dagje picknicken of een weekje rond te toeren. Voor een nostalgisch tripje of vakantie zeker even daar kijken!

https://www.instagram.com/p/Bddkj5tHT9h/

https://www.tralaluna.nl/

Picknick op wielen

https://www.instagram.com/p/CAXLSc4Dplq/

Deze gezellige Volkswagen bus wordt omgetoverd tot een picknickspot waar jij in Nederland wilt. Het team van Picknick op wielen dekt voor jou de tafel met een lekkere lunch of een een gezellige borrel, waar je maar wilt en je hoeft niet af te wassen.

Voor overleg waar de bus moet komen te staan en meer [email protected]

Kamperen bij Ardoer of een hotel via Trivago.

Wil je niet een dag weg, maar toch minimaal een nachtje of liever een hele week, kijk dan eens bij Ardoer of booking.com. Zij hebben de mooiste bestemmingen voor je uitgezocht in Nederland of Europa;

Uiteraard zou je, als je er zelf nog geen hebt, een camper kunnen huren. Lees daar alles over in ons blog.

Veel plezier en horen graag hoe het was!

Ps; heb jij nog leuke tips? Deel deze gerust onder dit blog of in de community

photo header; Merel Tuk @mereltuk

4 reacties op “7 tips voor een dagje weg vanaf jouw bestemming.

  • Liever niet bestellen via Trivago, dan gaat er zoveel procent naar Amerika van alle boekingen, zoek uit of er een ander boekingskantoor is, zodat dat percentage in Nederland of Europa blijft.

  • Wij zijn fan van Baja Bikes, dit hebben we een paar keer gedaan in grote steden. Dit brengt je net ff op andere plaatsen. Als je met de camper weg bent en je kunt de fietsen meenemen. Dan gewoon doen. Je kunt ook daar fietsen huren als je geen ruimte hebt in je camper om een paar fietsen te stallen. Die elektrische vouwfietsen lijken me ook wel wat, alles voor een ontspannen vakantie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.