Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Mede mogelijk gemaakt door; onze Homies

  • CamperHomie

Mede mogelijk gemaakt door; onze Homies

Delen is vermenigvuldigen en sharing is caring. Gelukkig denken onze partners er ook zo over. We helpen elkaar graag vooruit. Let’s grow together.

We laten met trots weten welke Homies dit zijn;

Brett Rijsdijk is vanaf dag 1 onze steun en toeverlaat. Dit is de grootste SEO koningin die we kennen. Ze
heeft ons wegwijs gemaakt in de wondere wereld van social media, en heeft ons op de juiste route gezet met haar te gekke blogs. Ze blijft ons kompas en zijn dankbaar voor haar vertrouwen.

 

 

Isa heeft de sticker voor 2020 ontworpen en de illustratie van de animatie film. Isa is een sprankelende persoonlijkheid, welke jouw ideeën direct kan omzetten naar een illustratie. Zij doet dit vol enthousiaste en toewijding. Wanneer ze een idee heeft is er altijd ruimte voor overleg en aanpassingen zijn in een mum van tijd gemaakt. De communicatie is snel en helder. Ze is ook nog handig met drukwerk, editing, fotografie en illustraties.

 

 

Bern Media heeft voor ons het animatie filmpje gemaakt. Hij heeft ons verrast met zijn versie van ons idee! Wat een talent is dat! Bern Media maakt naast animatie tevens te gekke product video’s. Kijk voor als zijn specialiteiten op zijn site.

 

 

Van Haren; we horen jullie denken. Van Haren? Schoenen? JA, van Haren help ons . Zij hebben duurzaamheid en maatschappelijk ondernemen hoog in het vaandel staan. Dus de dozen welke zij niet meer kunnen gebruiken, daar versturen wij onze producten in. Dat is nog eens win – win.

 


Greentripper
; Om de ecologische, sociale en economische gevolgen van de klimaatverandering tegen te gaan, moeten we de handen in elkaar slaan om er iets aan te doen. We hebben daarom gekozen om samen te werken met Greentripper. Greentripper staat in voor het berekenen en compenseren van de CO2-voetafdruk van reizen, met als doel reizen samen duurzamer te maken. Daarnaast promoten zij duurzaam reizen door kennis te verspreiden over hoe je dit best aanpakt, en ook partnerships aan te gaan met bedrijven en organisaties die hetzelfde doel voor ogen hebben. Lees hier de hele verhaal.

 

Dokter Sticker; maakt stickers beter. Dokter sticker is met ons op zoek gegaan naar een duurzame sticker. Één die lang mee gaat. Dat is gelukt! Bij hen kan je terecht voor alles wat maar met bestickering te maken heeft. Ze kunnen zelfs je camper of bus wrappen of van binnen aankleden.

 

foto header: Ben White Unsplash

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.