Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Must have voor je rondreis: dit duurzaam reispakket voor jouw hond

  • CamperHomie

Must have voor je rondreis: dit duurzaam reispakket voor jouw hond

En, ben je al helemaal klaar voor jouw rondreis? We beseffen als geen ander dat een goede voorbereiding het halve werk is en dat begint bij het lezen van deze blog 😉

Mocht je jouw lieve viervoeter niet willen missen en mag hij of zij (lucky dog!) mee op reis in je omgebouwde camper, vergeet dan één ding zeker niet: het ideale reispakket voor jou (outdoor)hond.

Bof jij even: wij van Goood hebben het je makkelijk gemaakt door een reispakket samen te stellen.

 

Amber en Stars
foto @amberdebruinxo

 

Goood Petfood?

Vóór we daar meer over vertellen, eerst even dit: match één is er al. We zijn net als jij dol op de natuur. Sterker nog: we zetten ons keihard in voor een duurzame toekomst voor planeet, mens en dier.

Zo steunen én initiëren we diverse ‘gooode’ doelen die bijdragen aan dieren- en milieubescherming. We beschermen bedreigde diersoorten, ruimen plastic uit de zee op en planten bomen in beschadigde plantages.

Maar dat is nog lang niet alles: we zetten ons ook in voor alle honden over de hele wereld, dus ook voor jouw camperdog!

 

hond vanlife
foto @tinyhousetinyfootprint

 

Naast onze #DoGoood-initiatieven, zijn we producent van duurzame hondenvoeding. Dit omdat we dol zijn op de natuur én onze verantwoordelijkheid nemen voor de ecologische voetafdruk.

Door het produceren van duurzame hondenvoeding dragen we bij aan goed klimaat voor toekomstige generaties. Onze hondenvoeding is 100% klimaatneutraal: veel van de grondstoffen komen rechtstreeks uit de regio, in onze voeding zijn enkel vrije-uitloopdieren verwerkt en de ingrediënten worden zorgvuldig gecontroleerd en verwerkt door middel van warmte om ze goed verteerbaar en duurzaam te houden.

 

Welk reispakket is geschikt voor jouw hond?

En nu het allermooiste: je hond wordt uitstekend verwend met het duurzaam reispakket, welke ideaal is om mee te nemen. Waar jouw trouwe viervoeter de komende vakantie allemaal van mag genieten:

 

Brokjes: Geen gedoe, zo geserveerd en ook nog eens hartstikke lekker: na een intensieve wandeling in de natuur, is je hond klaar voor een zakje brokjes. Met één portie is hij of zij meteen voorzien van de juiste voedingsstoffen en klaar voor een volgend avontuur!

 

Natvoeding: Is jouw hond een echte vleeseter, maar neem je geen vriezer mee in de camper? Geen probleem: met onze blikjes natvoeding geniet jouw hond alsnog van een lekker stukje vlees. Onze vleesvoeding uit blik bevat enkel vrije-uitloopdieren is is 100% CO2-neutraal.

 

Snacks: Heeft je hond na al dat wandelen een krachtige beloning verdiend? Dan zijn deze Gooodies perfect op zijn plaats: lekker smaakvol, boordevol gezonde voedingsstoffen en ook nog eens goed voor het milieu. Wat wil je nog meer?

Check onze shop voor al dit lekkers!

 

vakantie hond

 

Wij zijn benieuwd! Verwen jij jouw hond meer wanneer je je op vakantie bent?

Wil je meer tips voor jouw hond en het reizen in een camper? Check dan dit blog; Vanlife met de hond: 5 handige tips en tricks of Rondreizen met mijn hond in de camper.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.