Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Camper huren bij Mobiledrôme

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 17 april 2023 om 15:16

Camper huren bij Mobiledrôme

CamperHomie

Wilt u liever eens een paar weken op pad met een camper? Of wilt u een camper eens uitproberen voordat u over gaat tot aankoop? Dan kunt u bij Mobiledrôme & Partners terecht voor het huren van een camper. Zij hebben diverse modellen te huur tussen maart en november, variërend van buscampers voor twee personen tot een luxe vierpersoons integraal camper. Meer info vind je op de website http://www.mobiledrome.nl/campers.

Bij Mobiledrôme & Partners kunt je ook terecht voor deskundig advies. De verkoop adviseurs zijn specialisten die je alles kunnen vertellen over de campers van Adria, Bürstner, Dethleffs, Hymer en Knaus. Door jarenlange ervaring en regelmatig bijspijkeren van productkennis bij de leveranciers, kunnen onze verkopers je altijd helpen om de beste camper te vinden.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden