Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Indie Campers

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CamperHomie 15 oktober 2020 om 10:20

Indie Campers

CamperHomie

Bij Indie Campers kun je door heel Europa een camper huren! DE campers zijn te huur op 40 locaties in 15 verschillende landen. Je vindt hen in het Verenigd Koninkrijk (Engeland en Schotland), Ierland, Portugal, Spanje, Frankrijk, Italië, Duitsland, België, Zwitserland, Nederland, Oostenrijk, Kroatië, Zweden en IJsland.

Alle campers en motorhomes zijn verzekerd om op de weg te rijden en je kunt altijd een extra beschermingsplan kiezen om je aansprakelijkheid te verminderen.

Het huren van een camper is een betaalbare en flexibele manier om alle voordelen van het bezitten van een camper te benutten zonder de bijbehorende onderhouds- en overheadkosten. Ook is het huren van een camper de perfecte manier om het camperleven uit te proberen voordat je een grote investering doet.

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden