Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

CozyCamperVans.nl

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

CozyCamperVans.nl 12 juni 2023 om 12:33

CozyCamperVans.nl

CozyCamperVans.nl

Hi CamperHomies!

Wij zijn Esther en Sander, de trotse eigenaren van CozyCamperVans.nl. Onze liefde voor het ontdekken van nieuwe plekken en het genieten van de vrijheid op de weg, heeft ons ertoe gebracht om een platform te creëren waar gelijkgestemde reizigers campers kunnen huren voor hun eigen avonturen.

CozyCamperVans.nl is opgezet met de gedachte om comfort, gezelligheid en het plezier van camperreizen te delen. Wij geloven dat de reis net zo belangrijk is als de bestemming, en wat is er beter dan die reis te maken in een sfeervolle, comfortabele camper?

We zijn verheugd te kunnen delen dat we zojuist onze eerste camper, de “Comfort Cruizer”, hebben toegevoegd aan onze site. Dit is een camper die we met veel zorg en liefde hebben uitgekozen, zodat je je onderweg helemaal thuis voelt. En dit is nog maar het begin! We zijn al druk bezig om meer unieke, gezellige campers aan onze vloot toe te voegen, dus hou onze website in de gaten!

Naast het aanbieden van camperverhuur willen we bij CozyCamperVans.nl een gemeenschap opbouwen. We delen graag onze eigen ervaringen, tips en favoriete routes en we nodigen jullie uit om hetzelfde te doen. Samen kunnen we de mooiste plekken ontdekken en de leukste verhalen delen.

Dus, of je nu een ervaren camperreiziger bent, of je wilt het voor het eerst proberen, neem een kijkje op https://cozycampervans.nl/

We helpen je graag om van je volgende trip een onvergetelijk avontuur te maken!

Veilige en gelukkige reizen,

Esther en Sander
CozyCamperVans.nl

Bijlagen:

Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.

Deel met je homies!

1 bericht aan het bekijken (van in totaal 1)

Become a homie!

Camperforum ofwel camper community!

Hi, leuk dat je er bent. Ben jij een startende camperaar of heb je al jaren lang ervaring in het camperleven? Elkaar inspireren en samen compenseren, is het idee. #resposiblehomie

Dit is een plaats waar camperliefhebbers /vanlifers die tips en tricks kunnen plaatsten of laat je inspireren.

Er staan camper blogs en camper nieuwsberichten op de site ook daar is je mening van harte welkom. Dit camperforum ofwel de community is dus voor en door jullie zelf gemaakt.

Aanmelden