Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Een eigen festival op jouw gekozen bestemming!

  • CamperHomie

Een eigen festival op jouw gekozen bestemming!

Een festival op bestelling? Eén die je volledig zelf kan samenstellen? Yep, het bestaat! Want luister, als jíj niet naar het festival kan, dan rijdt dit festival toch gewoon naar jóu!?

Geboren uit Camperbaas BV., is het Drive-In Festival inmiddels een op zichzelf staand merk. Het Drive-in Festival kwam voort uit een samenwerking tussen Marnix en Bauke, die als conceptkanonnen én camperfans elkaar al hadden gevonden in Camperbaas.

In slechts drie beats regel jij je eigen drive-in festival. Vervolgens vier je je personalized fissa op je eigen privé buitenterrein. Alle opties op het platform zijn bekende festival leveranciers!

En zo werkt het;

  1. Kies je eigen mobiele stage
  2. Bepaal je line-up
  3. Selecteer jouw Festival Boosters

Voor elke party pooper wel iets?

Als je een klein beetje van een feestje houdt, heb je vast wel eens op een festival gestaan en gedacht: “Hoe leuk als ik dit zelf zou kunnen organiseren!“ Wie weet had je dan die ene foodtruck niet gedaan, of die ene act juist wel. Waarbij het misschien altijd een verre droom is geweest, maken zij het werkelijkheid. In het leven zijn er genoeg momenten om samen met je vrienden een feestje te vieren – jarig, bruiloft, jubileums, van alles – en die momenten verdienen het om echt goed gevierd te worden. Niet met z’n allen in een kringetje, maar echt een goed feestje. Vanuit deze gedachte is het Drive-in Festival ontstaan, en juist voor die momenten is het Drive-in Festival er! Je kunt kiezen uit verschillende mobiele dj boots, stylen, effecten, en nog veel meer. Het enige wat jij moet verzinnen zijn je dans moves!

https://www.instagram.com/p/CCdVkdjH1oD/

Festival virus

Door het Corona virus is 2020 al een raar jaar maar Marnix en Bauke hebben het “festival virus” gelukkig weten te behouden en daar is een geheel corona proof concept uit ontstaan. Zo kun je toch op een veilige manier het gevoel van vrijheid en feesten ervaren. Dit kan voor iedereen; bedrijven die graag hun collega’s op een leuke en veilige manier (weer) bij elkaar wil brengen, campings die hun campinggasten iets extra’s willen aanbieden ten tijde van staycations, maar ook mensen die hun verjaardagsfeestje niet hebben kunnen vieren en nu dit wel kunnen doen.

Zin in jouw feestje? Check snel driveinfestival.nl

Je kan ook met een camper naar het festival, welke door jouw homie is georganiseerd! Check dan even of je genoeg spullen bij je hebt.

Have fun en laat je ons weten hoe het was?

 

Photo header; Camperbaas b.v.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.