Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie vind je in ons privacybeleid.

×

Op vakantie met de camper(bus) wordt de trend deze zomer!

  • CamperHomie

Op vakantie met de camper(bus) wordt de trend deze zomer!

Op vakantie met de camper(bus) is de oplossing voor deze zomer. Het loopt allemaal een beetje anders dan gepland dit jaar. Geplande reizen naar het buitenland gaan niet door vanwege het hardnekkig virus. Je had jezelf al verheugd op die geweldige vakantie op jouw favoriete bestemming. Deze zomer is nog maar de vraag of de vliegtuigen gaan vliegen en als ze mogen vliegen; hoe ziet dat er dan uit?

We gaan niet bij de pakken neer zitten!

We gaan kamperen in eigen land! Pak de camper(bus) of huur een mooi exemplaar en trek er op uit. Met een camper reizen zou dé optie zijn deze zomer, alle maatregelen welke door de regering zijn opgegeven, zijn toepasbaar. Het is mogelijk om de 1,5 meter afstand regel in acht te nemen. Je hebt je eigen woning mee en vaak ook toilet en een douche aan boord.

De populariteit van campers groeide afgelopen jaren al. Dat is ook niet gek, pure vrijheid in de natuur en toch alles bij je. Hup, stoeltjes buiten en kletsen met je buren op afstand. Proosten op afstand maar wel genieten met elkaar.

Camper huren of camper kopen?

Heb je er zelf geen, dan is er vast een om te huren. Tevens ook een goede optie om te kijken of je er straks voor jezelf een wil kopen. Wie weet hoe lang het nog gaat duren alvorens we weer betaalbaar kunnen vliegen. Tevens helpen we hiermee de lokale economie, de ondernemers hebben het zwaar en wij kunnen ze helpen door lokale producten te kopen op bestemming.

Mochten de campings of camperplaatsen te vol komen staan dan hebben we wellicht nog een leuk nieuw initiatief; het ruilen van een oprit of achtertuin. Woon jij in het noorden van het land, dan wil je misschien ruilen met een oprit of de tuin van iemand in het zuiden van het land. Toch een andere omgeving zolang je maar op afstand blijft.

Vind jij dit ook een leuk idee? Laat mede camperaars dit weten en plaats jouw foto van jouw oprit of tuin in de community.

foto credits; Yescapa instagram

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Meld je aan of log in om een reactie te plaatsen.